Fena değil bakila bilir ama qcy melobuds daha iyidir benim fikrimceSoundpeats Air3 Pro TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Soundpeats Air3 Pro TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatlarını Akakçe ile takip et! Soundpeats Air3 Pro TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
İndirime girmiş baya iyi kulaklıktır...
Bu kulaklık normal şartlarda 900 üzerine satılıyor QCY Melobuds taş gibi kulaklık ama bu kulaklıkla aynı segment de değil... Bu daha iyidir...Fena değil bakila bilir ama qcy melobuds daha iyidir benim fikrimce
QCY 1 YILDIR KULLANIYORUM isyerinde çök iyi ses harikaSelamlar. Müzik dinlemek için kulaklık arıyorum, mikrofon mükemmel olmasına gerek yok ses kalitesi tatmin etsin yeter , tavsiyelerinizi bekliyorum.
Fiyati aslinda biraz şişik düz modelini kullandim pronu kullanmadim bişey diyemem daha iyi ola bilirBu kulaklık normal şartlarda 900 üzerine satılıyor QCY Melobuds taş gibi kulaklık ama bu kulaklıkla aynı segment de değil... Bu daha iyidir...
T13 buyuk ihtimalhangi modeli
Selamlar. Müzik dinlemek için kulaklık arıyorum, mikrofon mükemmel olmasına gerek yok ses kalitesi tatmin etsin yeter , tavsiyelerinizi bekliyorum.
o yurt dışı fiyatı tr amazonun sattığı 680 tlSoundpeats Air3 Pro TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Soundpeats Air3 Pro TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatlarını Akakçe ile takip et! Soundpeats Air3 Pro TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
İndirime girmiş baya iyi kulaklıktır...
biraz dengeli yada bas ağırlıklıMesaj otomatik birleştirildi:
Tiz ağırlıklı mı lazım yoksa baş ağırlıklı mı?
Anker r100 bakabilirsino yurt dışı fiyatı tr amazonun sattığı 680 TL
şuan bu kulaklığı düşünüyorum ama yorrumlarda çok görüyorum sol kulaklık bozuk geldi yada 1-2 ay sonra cızırtı yapmaya başlıyor diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
biraz dengeli yada bas ağırlıklı