Neler Yeni

kulak içi kanal tipi olmayan kulaklık önerisi ve iem hakkında bilgi

bolaxiee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Bora Büyükedes
Bütçe
2000
selamlar arkadaşlar. sosyal medyada çokça karşıma bluetooth kulaklıkların çok zararlı olduğu çıkıyordu. biraz araştırdım öyleymiş gerçekten bundan dolayı kendime kablolu ve kulak içi bir kulaklık almak istiyorum. e haliyle yüksek ses kalitesi istiyo insan onu da araştırınca biraz iem kulaklıklar çıktı karşıma fakat bu kulaklıklarda çok yüksek ses kalitesi olduğundan ve pedli (kanal tipi) olduğundan yüksek seste sağırlık olabiliiyormuş. ondan biraz korktum açıkçası çünkü müziği çok da kısık seste dinlemiyorum ayrıca bu pedli yani kanal tipi kulaklıklar beni çok rahatsız ediyo ondan bu airpods tarzı kulaklıklardan almayı düşünüyorum fakat forumlarda da iem kadar kaliteli ses yok iem kulaklıktaki sesi hiçbir yerde bulamazsın gibi şeyler yazıyo. iem konusunda da biraz bilgi verebilirseniz sevinirim çünkü dediğim gibi riskliymiş ama o kalite de hiçbir kulaklıkta yokmuş ve galiba kanal tipi olmayan versiyonu yokmuş en azından ben bulamadım. ayrıca telefonum iphone 12 biliyorsunuz ki iphone artık jak koymuyo telefonlara. iphone adaptör de gerekicek bu adaptör ile seste kayıp yaşar mıyım apple ın kendi adaptörü iyi mi bunlar da kafamda soru işareti. yardım edebilirseniz çok sevinirim :)
bütçem belirli değil daha çünkü adaptörün fiyatları 270 tl kulaklığı da ona göre seçmem lazım yani 2000i geçmezse hatta 1500-2000 arası olursa gayet iyi olur benim için.

(hyperx cloud earbuds gördüm fakat kötüymüş kalitesi / razer hammerhead pro v2 vardı pedli ama kablosuzu istediğim tarzdaydı ve fiyatı da uygundu / bir de sennheiser hd 400s var ama o kulaküstü yani bilemedim)

bolaxiee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Bora Büyükedes
Üzerinden zaman geçmiş. Şuanda ne kallanmaktasınız?
kablolu kulaklık almaktan vazgeçtim denilebilir. masaüstünde iphoneun jaklı kulaklığını kullanıyorum ayrıca hyperx cloud 2 de var ama konforsuz. yakın zamanda denediğim ve çok beğendiğim soundcore q21i aldım q20i ile özellikleri birebir ve 1200tl daha ucuz yarı yarıya yani. kesinlikle tavsiye ederim inanılmaz bir ses kalitesi var 1200 TL'ye böyle bir kalite yok hyperx tırt kalıyor yanında. sadece bilgisayarda mikrofondan ses gelmiyor daha çözemedim aux kablosu da çıkıyor içinden kutunun ama 2 çizgi var ondan şüpheleniyorum onu da çözebilirsem dört dörtlük bir kulaklık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu anda indirimde kulaklık ondan 1200 tl bu arada

Arishem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Arda Bala
kablolu kulaklık almaktan vazgeçtim denilebilir. masaüstünde iphoneun jaklı kulaklığını kullanıyorum ayrıca hyperx cloud 2 de var ama konforsuz. yakın zamanda denediğim ve çok beğendiğim soundcore q21i aldım q20i ile özellikleri birebir ve 1200tl daha ucuz yarı yarıya yani. kesinlikle tavsiye ederim inanılmaz bir ses kalitesi var 1200 TL'ye böyle bir kalite yok hyperx tırt kalıyor yanında. sadece bilgisayarda mikrofondan ses gelmiyor daha çözemedim aux kablosu da çıkıyor içinden kutunun ama 2 çizgi var ondan şüpheleniyorum onu da çözebilirsem dört dörtlük bir kulaklık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu anda indirimde kulaklık ondan 1200 tl bu arada
Teşekkür ederim öneriniz için. Bende bir yıllığına idare etmek için Soundcore Liberty 4 NC alacaktım ama 2700 TL den bir anda 3200'e çıktı maalesef :(

Mert

80+ Silver
Konu biraz eski olsa da zaten hortlamış, bu nedenle sormak istedim. Bluetooth kulaklıkların zararına dair kaynak nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,688
Üyeler
164,890
Son üye
dignayt
Top Bottom