bolaxiee
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 7
- İsim
- Bora Büyükedes
- Bütçe
- 2000
selamlar arkadaşlar. sosyal medyada çokça karşıma bluetooth kulaklıkların çok zararlı olduğu çıkıyordu. biraz araştırdım öyleymiş gerçekten bundan dolayı kendime kablolu ve kulak içi bir kulaklık almak istiyorum. e haliyle yüksek ses kalitesi istiyo insan onu da araştırınca biraz iem kulaklıklar çıktı karşıma fakat bu kulaklıklarda çok yüksek ses kalitesi olduğundan ve pedli (kanal tipi) olduğundan yüksek seste sağırlık olabiliiyormuş. ondan biraz korktum açıkçası çünkü müziği çok da kısık seste dinlemiyorum ayrıca bu pedli yani kanal tipi kulaklıklar beni çok rahatsız ediyo ondan bu airpods tarzı kulaklıklardan almayı düşünüyorum fakat forumlarda da iem kadar kaliteli ses yok iem kulaklıktaki sesi hiçbir yerde bulamazsın gibi şeyler yazıyo. iem konusunda da biraz bilgi verebilirseniz sevinirim çünkü dediğim gibi riskliymiş ama o kalite de hiçbir kulaklıkta yokmuş ve galiba kanal tipi olmayan versiyonu yokmuş en azından ben bulamadım. ayrıca telefonum iphone 12 biliyorsunuz ki iphone artık jak koymuyo telefonlara. iphone adaptör de gerekicek bu adaptör ile seste kayıp yaşar mıyım apple ın kendi adaptörü iyi mi bunlar da kafamda soru işareti. yardım edebilirseniz çok sevinirim
bütçem belirli değil daha çünkü adaptörün fiyatları 270 tl kulaklığı da ona göre seçmem lazım yani 2000i geçmezse hatta 1500-2000 arası olursa gayet iyi olur benim için.
(hyperx cloud earbuds gördüm fakat kötüymüş kalitesi / razer hammerhead pro v2 vardı pedli ama kablosuzu istediğim tarzdaydı ve fiyatı da uygundu / bir de sennheiser hd 400s var ama o kulaküstü yani bilemedim)
bütçem belirli değil daha çünkü adaptörün fiyatları 270 tl kulaklığı da ona göre seçmem lazım yani 2000i geçmezse hatta 1500-2000 arası olursa gayet iyi olur benim için.
(hyperx cloud earbuds gördüm fakat kötüymüş kalitesi / razer hammerhead pro v2 vardı pedli ama kablosuzu istediğim tarzdaydı ve fiyatı da uygundu / bir de sennheiser hd 400s var ama o kulaküstü yani bilemedim)