Kulaklıklar hijyenik standarta girdiği için iade olmaz. Ama bozuk çıkarsa tabii ki garantiye yollayabilirsinizMerhaba dostlar, internet üzerinden Razer Hammerhead adlı ürünü sipariş etmiştim detaylı araştırdığımda çoğu kişi bu ürünün bozuk geldiğini söylemiş. Kutuyu açıp test edersem iade hakkım kalır mı?
Trendyol'dan aldım soru cevap kısmında tamamen orijinal yazmışlar.videoya al baştan sona. birde nereden aldın?
Umarım sağlam çıkar.Kulaklıklar hijyenik standarta girdiği için iade olmaz. Ama bozuk çıkarsa tabii ki garantiye yollayabilirsiniz
UmarızTrendyol'dan aldım soru cevap kısmında tamamen orijinal yazmışlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Umarım sağlam çıkar.
Kargo geldi ürünü açtım, orijinal olup olmadığını nerden sorgulayabilirim?Umarız
Ve galiba ürün defolu ya da çakma Bluetooth ekranında göremiyorum.Kargo geldi ürünü açtım, orijinal olup olmadığını nerden sorgulayabilirim?
öyle bir şey yok bu arada drop plus 13 gün kullanıp iade ettim küçük geldiği için...Kulaklıklar hijyenik standarta girdiği için iade olmaz. Ama bozuk çıkarsa tabii ki garantiye yollayabilirsiniz
Arkadaşlar konu hakkında açıklama yapmak istedim, kulaklık geldi ve Bluetooth ekranında gözükmüyordu telefonumu yeniden başlattım ve gözükmeye başladı kullanmaya başlamadan önce telefonumla eşleştirdim ve uygulamadan güncellemeyi yaptım. Herhangi bir sorunu yok, alacaklar için önerim kulak ağrısı yapıyor ve ikisini birden takmadığınız sürece tizler pek iyi gelmiyor. Teşekkürler.Merhaba dostlar, internet üzerinden Razer Hammerhead adlı ürünü sipariş etmiştim detaylı araştırdığımda çoğu kişi bu ürünün bozuk geldiğini söylemiş. Kutuyu açıp test edersem iade hakkım kalır mı?