Neler Yeni

Kulak içi kulaklık bozuk çıkarsa ne yapmalıyız?

itsgokhqn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Gökhan Polat
Merhaba dostlar, internet üzerinden Razer Hammerhead adlı ürünü sipariş etmiştim detaylı araştırdığımda çoğu kişi bu ürünün bozuk geldiğini söylemiş. Kutuyu açıp test edersem iade hakkım kalır mı?

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Evren avcı
videoya al baştan sona. birde nereden aldın?

YURTSEVENGAMER

80+ Silver
Merhaba dostlar, internet üzerinden Razer Hammerhead adlı ürünü sipariş etmiştim detaylı araştırdığımda çoğu kişi bu ürünün bozuk geldiğini söylemiş. Kutuyu açıp test edersem iade hakkım kalır mı?
Kulaklıklar hijyenik standarta girdiği için iade olmaz. Ama bozuk çıkarsa tabii ki garantiye yollayabilirsiniz

itsgokhqn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Gökhan Polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

itsgokhqn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Gökhan Polat

itsgokhqn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Gökhan Polat
Arkadaşlar konu hakkında açıklama yapmak istedim, kulaklık geldi ve Bluetooth ekranında gözükmüyordu telefonumu yeniden başlattım ve gözükmeye başladı kullanmaya başlamadan önce telefonumla eşleştirdim ve uygulamadan güncellemeyi yaptım. Herhangi bir sorunu yok, alacaklar için önerim kulak ağrısı yapıyor ve ikisini birden takmadığınız sürece tizler pek iyi gelmiyor. Teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,691
Üyeler
166,061
Son üye
KurdoJotaro
Top Bottom