Çözüldü✓ Kulak İçi Kulaklık Önerisi 2025

Selamlar başlıktanda gördüğünüz üzere kulak içi kulaklık alıcağım için önerilerinizi bekliyorum bütçe 4 bin tl lere kadar serbest ama ne kadar düşük o kadar iyi benim için kulaklığın çok iyi ses kalitesi ve mikrofon kalitesi olsun istiyorum çünkü pubg gibi fps oyunları oynuyorum hem mikrofonla doğru infoları verirken doğru infolarıda almam lazım birde gözlük kullandığım için normal kulaklıklar sıkıyor gözlüğü bundan dolayı değiştiriyorum soran olursa . bahsettiklerime göre öneri yaparsanız sevinirim .
Asus Rog Cetra kendimde kullanıyorum çoook menmunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle al

Ekler

• 1000007086.webp
    1000007086.webp
    308.4 KB · Hit: 26
  • 1000007086.webp
    1000007086.webp
    308.4 KB · Hit: 26

Kesinlikle al
bende ccentra düşünüyorum hem görüntüsüde hoşuma görüntü önemli değilde iyi yorumlarda çok fazla var satıcı sitelerinde .

reis iyibir markamı biliyonmu ? ben ilk defa duydum bu markayı ama güzele benziyor yorumlarına bakıcam şimdi saol öneri için .
Bütçeni bir tık asabilir mi

Zero red al 4.5k civarlarindaydi en son

Ha sen tws mi istiyorsun

bende ccentra düşünüyorum hem görüntüsüde hoşuma görüntü önemli değilde iyi yorumlarda çok fazla var satıcı sitelerinde .

reis iyibir markamı biliyonmu ? ben ilk defa duydum bu markayı ama güzele benziyor yorumlarına bakıcam şimdi saol öneri içc
Cetrayı pek tercih eden olmadığı için tereddütteydim iyikide almısım oyun modu ve gürültü engellemeyi açıp saatlerce pubg oynuyorum

Beyazıyla siyahı arasında 500 TL var 3.5 e Beyaz al

Kablolu alacaksan Asus yerine bunu al

Son düzenleme:
Cetrayı pek tercih eden olmadığı için tereddütteydim iyikide almısım oyun modu ve gürültü engellemeyi açıp saatlerce pubg oynuyorum

Beyazıyla siyahı arasında 500 TL var 3.5 e Beyaz al

Kablolu alacaksan Asus yerine bunu al
YOK kablosuz olucak knk asus olanı alıcam . birde siyah alcam veririm ben rengine parayı :D beyaz benlik değil.

Geri