Neler Yeni

Öneri Kulak üstü BASS için kulaklık önerisi

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Bütçe
600
İyi günler 600 TL bütçe ile kulak üstü kulaklık arıyorum özellikle bass tonlarının düzgün şekilde verebilecek herhani bir kulaklık modu güzel olur. Daha önceden JBL 500Bt kullandım gayet güzeldi fakat belki daha iyisi vardır diye bu konuyu açtım.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Doğru hocam, sporda falan kullanılmaz. Ama 600 TL'ye kadar bass ağırlıklı başka kulak üstü bilmiyorum.
500bt ve 510bt arasındaki fark nedir acaba tam olarak çözemedim ama bilginiz var mı.?

YanCaman

80+
Bende 510bt var. Bt 5.0 ve usb type c portu var önceki modellerine göre fark olarak. Bir de kullanım süresi gerçekten çok uzun. Tek şarj ile 3-4 gün gitmişliği var normal kullanımda. Spotify dan yaptığım equalizer ayarlarıyla da gayet güzel bir bass deneyimi var. Ben sadece malzeme kalitesini eksi olarak gördüm ama kötü değil asla. Bu fiyat bandında da normal. 440 tl idi 4-5 ay önce. Tavsiye ederim.

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
bass istiyorsan deri padleri olan bir kulaklik sart yoksa bass sizdirmasi oluyor kumas padlerde

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
bass istiyorsan deri padleri olan bir kulaklik sart yoksa bass sizdirmasi oluyor kumas padlerde
Deri pad kulaklık denedim fakat antrenman yaparken ciddi duseyde rahatsız ediyor onun için kafama kapşon veya şapka geçirmem gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende 510bt var. Bt 5.0 ve usb type c portu var önceki modellerine göre fark olarak. Bir de kullanım süresi gerçekten çok uzun. Tek şarj ile 3-4 gün gitmişliği var normal kullanımda. Spotify dan yaptığım equalizer ayarlarıyla da gayet güzel bir bass deneyimi var. Ben sadece malzeme kalitesini eksi olarak gördüm ama kötü değil asla. Bu fiyat bandında da normal. 440 TL idi 4-5 ay önce. Tavsiye ederim.
Type-C olması benim için güzel tercih olur. Daha önceden 500 BT kullanmıştım sesi gayet güzeldi, ikisini karşılaştırdığımızda aralarında ses farkı olur mu Çok ?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,021
İsim
Oğuz Oğuz
Deri pad kulaklık denedim fakat antrenman yaparken ciddi duseyde rahatsız ediyor onun için kafama kapşon veya şapka geçirmem gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Type-C olması benim için güzel tercih olur. Daha önceden 500 BT kullanmıştım sesi gayet güzeldi, ikisini karşılaştırdığımızda aralarında ses farkı olur mu Çok ?
Spor için jbl almalısın. Anker kullandım hem kaba ve terletiyor.

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor

Juiclair0

80+ Silver
anker q10 kullanıyorum hocam terletmiyor.

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
anker q10 kullanıyorum hocam terletmiyor.
Hocam günlük hayatımda kullanmak için kulaklığım var bana antrenman yaparken lazım ki o şekilde pad'i olan kulaklık yüksek ihtimalle terletir

Juiclair0

80+ Silver
o zaman jbl t500bt sporda kullandım az çok terletiyor oda. Sporda airpods tarzı kullanıyordum oda kulağımdan düşüyor, Siz bilirsiniz yinede.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,288
Üyeler
161,834
Son üye
Darius
Top Bottom