Farway 80+ Silver Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 4,857 2 Haziran 2022 #14 Sporda kafaüstü kulaklıkların neredeyse hepsi terletir. Ben olsam kulakiçi spor kulaklığı alırdım kablosuzlardan.
Sporda kafaüstü kulaklıkların neredeyse hepsi terletir. Ben olsam kulakiçi spor kulaklığı alırdım kablosuzlardan.
Bulkyapanobez 80+ Silver Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 2,074 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 1,091 Konum İstanbul İsim Yusuf Aras İlgilendiği Kategoriler Spor 2 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Farway yazmış: Sporda kafaüstü kulaklıkların neredeyse hepsi terletir. Ben olsam kulakiçi spor kulaklığı alırdım kablosuzlardan. Devamı için tıklayın... Biliyorum kulak içi spor kulaklığım var fakat ses kalitesi tatmin etmiyor. Aynı zamanda kulağımdan düşüyor genellikle
Farway yazmış: Sporda kafaüstü kulaklıkların neredeyse hepsi terletir. Ben olsam kulakiçi spor kulaklığı alırdım kablosuzlardan. Devamı için tıklayın... Biliyorum kulak içi spor kulaklığım var fakat ses kalitesi tatmin etmiyor. Aynı zamanda kulağımdan düşüyor genellikle