Neler Yeni

Kulak Üstü Kulaklıkla Dışarı Cikilirmi

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
XXXX
Arkadaşalar kulak içi kulaklık var ama disariye ses veriyo. Artics 7p var ama dışarda kötu gözükür diye çıkmak istemiyorum okula gidicem sizce Cikilirmi

doqixd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Doğukan Mercan
çıkılır

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Göktuğ Demircan
yaklaşık 2 bilemedin 3 sene arctis 3 2019 edition ile gezdim ve açıkçası hakkımda kimin ne düşündüğü pek umrumda değil benim işimi görüyordu oyuzden takıyordum ha ama içinden "bu ucube niye oyuncu kulaklığı ile geziyor" diyen olmustur illaki

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
XXXX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yaklaşık 2 bilemedin 3 sene arctis 3 2019 edition ile gezdim ve açıkçası hakkımda kimin ne düşündüğü pek umrumda değil benim işimi görüyordu oyuzden takıyordum ha ama içinden "bu ucube niye oyuncu kulaklığı ile geziyor" diyen olmustur illaki
kanki bilmiyorum ya beni mgaribime gidiyor bide biraz değişik müzik dinliyorum on un için ses vermemesi lazım ama kulakk üstünü nereye koyucam takrken biri seslenirse duymicam ama bunada okadar para verdim kulanmam lazım

CharlesPolat

80+ Bronze
Arkadaşalar kulak içi kulaklık var ama disariye ses veriyo. Artics 7p var ama dışarda kötu gözükür diye çıkmak istemiyorum okula gidicem sizce Cikilirmi
Oyuncu kulaklığı ile dışarda gezecek kadar hayatsız olmayın live the spaces live the room ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,019
Üyeler
170,452
Son üye
okayman2
Top Bottom