Neler Yeni

Kulakiçi Kulaklık Önerisi Lazım

Coroglen1

80+
Bütçe
700
Bütçen ortalama 700 tl falan arkadaşlar.Qcy anker,jabra,taotronics biraz daha bütçe koyarsam sounpeats var.Aklımdali modeller şunlar:
Jabra elite 2 veya 3
Soundpeats capsule 3 pro
Qcy t13
Qcy ht05
Anker r50i
Anker life p2i
Önerilere açığım teşekkürler şimdiden

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,320
İsim
C Ş
QCY HT05 Melobuds veya QCY T18 olabilir. T18 müzik için daha iyi. HT05 günlük kullanım, anc, müzik için kullanılabilir yine. HT05 fiyatına göre güzel özellikli.

Coroglen1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
QCY HT05 Melobuds veya QCY T18 olabilir. T18 müzik için daha iyi. HT05 günlük kullanım, anc, müzik için kullanılabilir yine. HT05 fiyatına göre güzel özellikli.
Ses kalitesinden şüphem yok da hocam kutu şekli hiç güven vermedi bana dikey ve üstten açılan modeller olursa daha iyi olur benim için ama fiyat ve performansı göze alacaksam çok da büyük sorun değil söylediğim

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,320
İsim
C Ş
Ses kalitesinden şüphem yok da hocam kutu şekli hiç güven vermedi bana dikey ve üstten açılan modeller olursa daha iyi olur benim için ama fiyat ve performansı göze alacaksam çok da büyük sorun değil söylediğim
Dikey ve üstten açılan kulaklıklar (T18 gibi) genelde kutu ile bağlantı sağlayanlar oluyor. Bu tip kulaklıklarda kutunun bozulması demek kulaklığı da bağlayamamak demektir. Sensörü kutuda olmayan (HT05 gibi) kulaklıklarda ise kulaklığı kutudan alınca bağlanma moduna girer kutuya ihtiyaç yoktur. Bence bunu da göz önünde bulundurun.
Ben HT05 kullanıyorum ve memnunum. Kutuya bağımlı şekilde kulaklığı bağlamak biraz daha uğraştırıcı gibi geliyor bana. Çünkü HT05'te kulaklığı kaldırdığım an bağlanmaya hazır oluyor sağ sol fark etmeksizin. Geri üstten kapağını da kapatıyorum. T18 gibi olanlarda kulaklığı üst kapağını açarak bağlamak gerektiği için kulaklıkların bağlantı ile pek işi olmuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer bütçe artırıp Jabra Elite 3 alırsanız Elite 3 yerine Elite Active 3 alın arada fiyat farkı az ve ANC özelliği de var.

Top Bottom