Neler Yeni

Kulakiçi kulaklık tavsiyesi

Razorlance

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
277
Selamlar sorum kısa ve net kulakiçi kulaklık tavsiyesi verebilir misiniz ? oyunla gram alakası olmayan kız arkadaşım için bakıyoruz genelde film ve müzik dinlemek içni bassları tizleri temiz veren max 150-200tl bandında olursa iyi olur daha alt sınıfta F/P ürün varsa tabi başka :D şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

Silikonlu:

Silikonsuz:
hocam gözüme çok sağlam görünmedi ne yalan söyliyim silkonlu olursa daha iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

jbl hakkında bir sürü kötü yorum görüyorum özellikle cızırtı konusunda

hocam gözüme çok sağlam görünmedi ne yalan söyliyim silkonlu olursa daha iyi olur
Kendi fiyat segmentinin en iyi modellerinden 2'sini önerdim.

Normalde KZ ve QKZ markalarını öneriyorum ama şekil itibariyle kız arkadaşınız muhtemelen beğenmez, yine de linklerini atayım:

Bu arada kablolu mu olacaktı kablosuz mu?

Son düzenleme:

Normalde KZ ve QKZ markalarını öneriyorum ama şekil itibariyle kız arkadaşınız muhtemelen beğenmez, yine de linklerini atayım:

valla ben aşık oldum :') ama kadınlar....

kablolu hocam

Selamlar sorum kısa ve net kulakiçi kulaklık tavsiyesi verebilir misiniz ? oyunla gram alakası olmayan kız arkadaşım için bakıyoruz genelde film ve müzik dinlemek içni bassları tizleri temiz veren max 150-200tl bandında olursa iyi olur daha alt sınıfta F/P ürün varsa tabi başka :D şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,126
Üyeler
173,462
Son üye
zorbasu
Geri