L loweo1 80+ Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 92 Dahası Reaksiyon skoru 33 İsim Yılmaz Arslan karaman Bugün, 16:28 #1 Hyperx cloud 3 kullanıyorum typc giriş mi daha iyi olur yoksa USB mi
Ahi Mirza 80+ Katılım 17 Eylül 2024 Mesajlar 410 Bugün, 16:33 #2 Yanlış Bilgilendirme ön arka farketmez sok birine
Telefonunu Çıkra 80+ Bronze Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 743 Dahası Reaksiyon skoru 297 İsim Ahmet Berat AĞCA Bugün, 16:52 #3 loweo1 yazmış: Hyperx cloud 3 kullanıyorum typc giriş mi daha iyi olur yoksa USB mi Devamı için tıklayın... Kendim de aynı kulaklığı kullanıyorum doğrudan anakarta takman daha iyi olur (kasanın arkası) Varsa Type C daha iyi olabilir USB işgal etmez ikisi de Dijital giriş sonuçta her türlü jak dan iyidir.
loweo1 yazmış: Hyperx cloud 3 kullanıyorum typc giriş mi daha iyi olur yoksa USB mi Devamı için tıklayın... Kendim de aynı kulaklığı kullanıyorum doğrudan anakarta takman daha iyi olur (kasanın arkası) Varsa Type C daha iyi olabilir USB işgal etmez ikisi de Dijital giriş sonuçta her türlü jak dan iyidir.