Kulaklığı kasaya takınca kullanamıyorum.

nydachles

80+
Reaksiyon skoru
105
Hayırlı Forumlar.
Geçtiğimiz günlerde bir kulaklık aldım aldığım kulaklık "Razer Blackshark v2 X " modeli. Kullanak için bugün kasama taktım fakat ses alamıyorum. Monitörümde zaten hoparlör var oraya taktığımda ses alabiliyorum fakat mikrofonu kullanamıyorum. Anakart'ım internet driver kısmında Realtek bir sürücüye sahip sürücüyü kuruyorum fakat hiçbir aksiyon alamıyorum. Bilgisayarda takılı olan halen Nvidia High Definition Audio gözüküyor ne yapmam lazım mikrofonumu da kullanabilmem için ?
Anakart : MSİ PRO SERİES H610M-E
Monitör : AOC 27g2sae/bk
Kulaklık : Razer BlackShark v2 X
Kasa : MSI MAG Force 100A

DİPNOT : Monitörde 2 adet Jak Girişi var birisi yeşil diğeri siyah siyahtan ses alıyorum yeşilden alamıyorum. Bunun yanında ise kasa girişlerinden de deniyorum ama yine ses alamıyorum.

Ekler

• resim_2023-09-16_191357777.png
    resim_2023-09-16_191357777.png
    36.6 KB · Hit: 55
Hayırlı Forumlar.
Geçtiğimiz günlerde bir kulaklık aldım aldığım kulaklık "Razer Blackshark v2 X " modeli. Kullanak için bugün kasama taktım fakat ses alamıyorum. Monitörümde zaten hoparlör var oraya taktığımda ses alabiliyorum fakat mikrofonu kullanamıyorum. Anakart'ım internet driver kısmında Realtek bir sürücüye sahip sürücüyü kuruyorum fakat hiçbir aksiyon alamıyorum. Bilgisayarda takılı olan halen Nvidia High Definition Audio gözüküyor ne yapmam lazım mikrofonumu da kullanabilmem için ?
Anakart : MSİ PRO SERİES H610M-E
Monitör : AOC 27g2sae/bk
Kulaklık : Razer BlackShark v2 X
Kasa : MSI MAG Force 100A

DİPNOT : Monitörde 2 adet Jak Girişi var birisi yeşil diğeri siyah siyahtan ses alıyorum yeşilden alamıyorum. Bunun yanında ise kasa girişlerinden de deniyorum ama yine ses alamıyorum.
otomatik olarak razer uygulmasını indirimesi lazım kuruldumu benim kulaklığımda aynı model

otomatik olarak razer uygulmasını indirimesi lazım kuruldumu benim kulaklığımda aynı model
program nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şöyle ben internetten synapse indirdim fakat aygıt takın diyor kasaya bağlı şu an kulaklık
yani ben realtek kullanmak istiyorum fakat monitör sanırım izin vermiyor nvdia kullandırıyor

program nedir

şöyle ben internetten synapse indirdim fakat aygıt takın diyor kasaya bağlı şu an kulaklık
yani ben realtek kullanmak istiyorum fakat monitör sanırım izin vermiyor nvdia kullandırıyor
başka bir kulaklık kasada çalışıyormu evet dediğim o

Hayır işte sadece monitörden ses alabiliyorum kasadan alamıyorum onu nasıl çözebilirim.

kasada olan girişlerin birisi mikrofon girişidir birisi hapörlör yani sesi almanı sağlayan giriştir senin kulaklığın tekli jack mikrofonunu kullanabilmen için jack ayırıcı alman gereklı

ben böyle biliyorum

iki jack var zaten

doğru yerlete kamma rağmen ses kulaklığa gelmiyor

Ne yaptıysam realtek driver'ı göstertemiyorum aygıt yöneticisinde ve ses aygıtlarında.

Peki bu sorunu çözmek için bir Jak to USB ses kartı alsam iş görür mü ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,640
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri