Neler Yeni

Kulaklığım 7.1 mi ?

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Selamualeyküm arkadaşlar gamepower magnus v2 kulaklığım var sitelerde 7.1 yazıyor farklı sitelerde ise yazmıyor anlamadım gamepower kulaklık uygulamasını indirdim 'usb not connected hatası' veriyor
bu konu ile bir bilgisi olan var mı ?

Chaos

80+ Bronze
Sorununuzu anlamadım, kulaklıktan ses mi gelmiyor? Ayrıca biz bunlara ''çakma 7.1'' diyoruz. Yani değil, ticari amaçlı 7.1 damgası vurulmuş kulaklıklar.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorununuzu anlamadım, kulaklıktan ses mi gelmiyor? Ayrıca biz bunlara ''çakma 7.1'' diyoruz. Yani değil, ticari amaçlı 7.1 damgası vurulmuş kulaklıklar.

Hocam kulaklıkta herhangi bir sıkıntı yok gamepowerın kulaklık uygulamasında 7.1 ayarlıyamıyorum

Chaos

80+ Bronze
Hocam kulaklıkta herhangi bir sıkıntı yok gamepowerın kulaklık uygulamasında 7.1 ayarlıyamıyorum
Şuan kulaklığa ve yazılıma erişimim yok, dediğim gibi ''çakma 7.1'' bunlar. Ama kulaklığı bizzat kullanmış bir arkadaş daha yararlı olabilir bu konuda.

Benim söyleyebileceğim, Gamepower kulaklıkların çoğu 7.1 değil.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan kulaklığa ve yazılıma erişimim yok, dediğim gibi ''çakma 7.1'' bunlar. Ama kulaklığı bizzat kullanmış bir arkadaş daha yararlı olabilir bu konuda.

Hocam kulaklığımı 2.el olarak aldım 90 TL'ye teknoloji piyasası fiyatları uçuşlara geçti bende 2.el aldım 1 haftalık kulaklık hiçbir sıkıntısı yoktu illa 7.1 olması şart değil ama bilindik ve güvenilir bir sitenin yapması güvenimi kırdı biraz :)

Chaos

80+ Bronze
Hocam kulaklığımı 2.el olarak aldım 90 TL'ye teknoloji piyasası fiyatları uçuşlara geçti bende 2.el aldım 1 haftalık kulaklık hiçbir sıkıntısı yoktu illa 7.1 olması şart değil ama bilindik ve güvenilir bir sitenin yapması güvenimi kırdı biraz :)
Aslına bakarsanız pek de güvenilir değil :(

MertKaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mert Kaan
usb ile bağlantısı var ise 7.1 sanal surround vardır kardeşim

MertKaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mert Kaan

piyasadaki 7.1 diye satılan kulaklıkların nerdeyse hiçbiri 7.1 deil fake 7.1

Çınar Yaşar

80+ Gold
Surround 7.1 var

Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
mr bruj
O fiyata 7.1 olmaz galiba ya.

Top Bottom