Neler Yeni

Yardım Kulaklığım çok fazla düşüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
ATIF SARAÇOĞLU
Kulaklığım masadayken çok fazla yere düşüyor kulaklık standı önerileriniz varmı yada siz nası kullanıyosunuz ( kulaklık standı fiyatlarını bilmediğim için bütçe yazmadım)

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

TamerKs

80+ Silver
Kulaklığım masadayken çok fazla yere düşüyor kulaklık standı önerileriniz varmı yada siz nası kullanıyosunuz ( kulaklık standı fiyatlarını bilmediğim için bütçe yazmadım)
Kasanın üzerine koyuyorum.

BeKo'O

80+ Silver
Kulaklığı masadan sürekli düşürebilmen için kabloyu kafana dolayıp ayağa kalkman veya kulaklığı masanın kenarına falan asman lazım... Bu arada kimse fikrimi sorgulamasın bence kulaklık standına para vermek en gereksiz Setup harcamasıdır. Onun yerine evdeki objeleri stand olarak kullanabilir, kendi imkanınızla stand yapabilir veya yaptırabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Cenk

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Kulaklığı masadan sürekli düşürebilmen için kabloyu kafana dolayıp ayağa kalkman veya kulaklığı masanın kenarına falan asman lazım... Bu arada kimse fikrimi sorgulamasın bence kulaklık standına para vermek en gereksiz Setup harcamasıdır. Onun yerine evdeki objeleri stand olarak kullanabilir, kendi imkanınızla stand yapabilir veya yaptırabilirsiniz.
Bence de Stand aşırı gereksiz. Ama stand önerisi istemiş ondan bir tane önerdim. Yoksa boş cidden.

BeKo'O

80+ Silver
Bence de Stand aşırı gereksiz. Ama stand önerisi istemiş ondan bir tane önerdim. Yoksa boş cidden.
Aynen öyle. Tanıdık birine falan çok rahat 50-100 TL'ye hurda ama sağlam metalden stand yaptırabilirsin hatta üzerine baskı ekleyebilir veya kendince sticker vb. gibi süslemeler yapabilirsin.

Top Bottom