Neler Yeni

Kulaklığımda sorun var !

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Umut gun
Medusa game power 7.1 kulaklık severek kullanıyordum ancak ilk yanan ışıkları gitti 2-3 ay sonra da sesim karşı tarafa zor gitmeye başladı temazsızlık yüzünden ve artık hiç gitmiyor sesim ama kulaklığı halen ilk günki gibi garanti büyük ihtimal kapsamında değil olsa da faturasını kaybettim. Soruları mı yanıtlarsanız sevinirim.

1. Kendim düzeltebilir miyim ?
2. ucuz masa mikrofonu varmı idare etmelik ayrıyetten alsam oyun kulaklıkları hem pahalı hemde mikrofon bozuldu diye o kadar para vermek istemiyorum.
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kablolar temazsızlık yapıyor, kopmuş veya hasar görmüş olabilir.
Kulaklığın içini açıp bakabilirsiniz eğer kopmuş veya temazsızlık yapıyor ise lehimleyebilirsiniz.

Yavuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yavuz BOZKURT
Kendin tamir etmen çok zor
Aldığın yerden faturasını tekrar çıkartabilirsiniz . Bence garantiye gönder

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Umut gun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablolar temazsızlık yapıyor, kopmuş veya hasar görmüş olabilir.
Kulaklığın içini açıp bakabilirsiniz eğer kopmuş veya temazsızlık yapıyor ise lehimleyebilirsiniz.
dostum ben bu mikrofonu alsam ses kalitesi nasıl olur jak girişi mikrofon için masaüstüne uygun mu ?

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil
Medusa game power 7.1 kulaklık severek kullanıyordum ancak ilk yanan ışıkları gitti 2-3 ay sonra da sesim karşı tarafa zor gitmeye başladı temazsızlık yüzünden ve artık hiç gitmiyor sesim ama kulaklığı halen ilk günki gibi garanti büyük ihtimal kapsamında değil olsa da faturasını kaybettim. Soruları mı yanıtlarsanız sevinirim.

1. Kendim düzeltebilir miyim ?
2. ucuz masa mikrofonu varmı idare etmelik ayrıyetten alsam oyun kulaklıkları hem pahalı hemde mikrofon bozuldu diye o kadar para vermek istemiyorum.
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Hocam bu sorunların aynısını gamepower magnusta yaşamıştım ilk LED gitti ondan sonra kulaklıktan temassızlık olmaya başladı bir şekilde halletim ondan sonra mikrofon gitti uzun bir süre gamepower kulaklık ile ilişkimi uzak tutacağım hemde çok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,637
Üyeler
162,721
Son üye
Xuhan
Top Bottom