Kulakligimin mikrofonu cikti

1Abyss

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
122
kulaklik h2002p, mikrofonu dondurerek kopardim yanlisikla, koydugum yerdende biri almis aileden atmis herhalde cope. bunlarin mikrofonunu satin alabiliyomuyuz ? biliyorum takmasi ayri dert ama oncelikli sorum bu. (koptuktan sonra icini acip guzelce kablolarindan ayirip cikardim temiz yani ici)

Ayrilabilir mikrofonlu olsa, satiliyor genelde oyle oldugu zaman sadece mikrofonlar ama bu ayrilmayan model sen kopardigin icin, dogrudan satisini bulman imkansiz gibi birsey sadece mikrofonun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sacma olabilir ama baska bir mikrofon al ornegin Cloud 2'nin mikrofonunu yine ayni sekilde kablolari lehimle sonra mikrofonu kasadaki o delikten gecirince dip kismina ic ve distan sicak silikon koydun mu problem olmaz ama teoride suan mantikli gelsede gercek dunyada calisir mi olur mu denemeden bilemeyiz.

Tak çıkar yapılan bir model olmadığı için büyük ihtimal hayır. Çok zor olacaktır bulmaya çalışacaksan da.

ayri bir mik almaya calissam
Ayrilabilir mikrofonlu olsa, satiliyor genelde oyle oldugu zaman sadece mikrofonlar ama bu ayrilmayan model sen kopardigin icin, dogrudan satisini bulman imkansiz gibi birsey sadece mikrofonun

Sacma olabilir ama baska bir mikrofon al ornegin Cloud 2'nin mikrofonunu yine ayni sekilde kablolari lehimle sonra mikrofonu kasadaki o delikten gecirince dip kismina ic ve distan sicak silikon koydun mu problem olmaz ama teoride suan mantikli gelsede gercek dunyada calisir mi olur mu denemeden bilemeyiz.
hocam sizin deneyiminize dayanarak soruyorum: ben boyle islere biraz merakliyim az cok teknik bilgimde var, sizce kendim yapmam mumkunmu yoksa şuan sadece boşmu konuşuyorum

bu arada psu sikintisinida cozdum kasanin icini kurcalayarak

kulaklik h2002p, mikrofonu dondurerek kopardim yanlisikla, koydugum yerdende biri almis aileden atmis herhalde cope. bunlarin mikrofonunu satin alabiliyomuyuz ? biliyorum takmasi ayri dert ama oncelikli sorum bu. (koptuktan sonra icini acip guzelce kablolarindan ayirip cikardim temiz yani ici)
o tak çıkar değil kopmuşsa gitmiştir garantide bir şey yapamaz maalesef en iyisi havitin mikrofonunu ak

Mumkun hocam sonucta iki tane ic kablo var, direkt kulakligin kartina lehimli diye biliyorum aslinda teoride her mikrofon calisir dedigim gibi kasanin mikrofon deliginden gecirip icinden ve disindan sicak silikonu vurun saglamda olur mikrofonda calisir.

Yada arkadaslarin dedigi gibi harici mikrofon alicaksin ki daha mantikli bu arada, boyle antin kuntin isle de ugrasmazsin :D

Mumkun hocam sonucta iki tane ic kablo var, direkt kulakligin kartina lehimli diye biliyorum aslinda teoride her mikrofon calisir dedigim gibi kasanin mikrofon deliginden gecirip icinden ve disindan sicak silikonu vurun saglamda olur mikrofonda calisir.
ben eve gecince bakayim hocam, boş durmayi harbiden sevmeyen birisiyim boyle seylerle ugrasmak beni cok tatmin ediyor, iyi forumlar hocam denerken yazarim buraya

mikrofonunu bulabilsen bile lehimlemen gerek. çıkarılabilir mikrofon değil bu model

şundan çeksem takma yerinin kafasini koparsam kulakligin kasasindakj kablolarla bagdastirsam nasil olur ?

Geri