Hocam yanlış anlama da ben daha önce yaşadığım için söylüyorum. Sağ kulağın tıkanmış olabilir mi? Benim genelde kulaklarımda kir birikiyor ve temizletiyorum kbb da. Farklı bir kulaklık ile denesene eşit gelirse sesler sorun kulaklıktadır.rampage rgw9 comfort kullanıyorum sağ taraftan daha az ses geliyor
Windowstan bir ayarı var mıdır 2 yıl oldu sanırım garantisi bitmiş olabilir ama son aylarda farkettim önceden ya yoktu ya da farketmemiştim
o da aklıma geldi abime sordum o da aynısını söylediHocam yanlış anlama da ben daha önce yaşadığım için söylüyorum. Sağ kulağın tıkanmış olabilir mi? Benim genelde kulaklarımda kir birikiyor ve temizletiyorum kbb da. Farklı bir kulaklık ile denesene eşit gelirse sesler sorun kulaklıktadır.
yani inanın ben çok düşük bütçeli de kullandım yüksek bütçeli de kullandım ama inanın hiç belli olmuyor o işler modeller kronik sorunlar kullanım tarzı ki siz temiz kullansanız da bozulan ürünler oluyoreski kulaklıklar kaç yıl gidiyor hocam bu pahalı ve daha yeni bir kulaklık nasıl vadesi dolsun hemen