Neler Yeni

Yardım kulaklığımın sağından daha az ses geliyor

Atyxah

80+ Silver
rampage rgw9 comfort kullanıyorum sağ taraftan daha az ses geliyor

Windowstan bir ayarı var mıdır 2 yıl oldu sanırım garantisi bitmiş olabilir ama son aylarda farkettim önceden ya yoktu ya da farketmemiştim

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,710
İsim
Orkun
rampage rgw9 comfort kullanıyorum sağ taraftan daha az ses geliyor

Windowstan bir ayarı var mıdır 2 yıl oldu sanırım garantisi bitmiş olabilir ama son aylarda farkettim önceden ya yoktu ya da farketmemiştim
Hocam yanlış anlama da ben daha önce yaşadığım için söylüyorum. Sağ kulağın tıkanmış olabilir mi? Benim genelde kulaklarımda kir birikiyor ve temizletiyorum kbb da. Farklı bir kulaklık ile denesene eşit gelirse sesler sorun kulaklıktadır.

Atyxah

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yanlış anlama da ben daha önce yaşadığım için söylüyorum. Sağ kulağın tıkanmış olabilir mi? Benim genelde kulaklarımda kir birikiyor ve temizletiyorum kbb da. Farklı bir kulaklık ile denesene eşit gelirse sesler sorun kulaklıktadır.
o da aklıma geldi abime sordum o da aynısını söyledi
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekolayzır tarzı bir ayar var mıdır sol tarafın sesini kıssam veya sağ kısıksa artırsam

Atyxah

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

El-Turco

80+ Bronze
eski kulaklıklar kaç yıl gidiyor hocam bu pahalı ve daha yeni bir kulaklık nasıl vadesi dolsun hemen
yani inanın ben çok düşük bütçeli de kullandım yüksek bütçeli de kullandım ama inanın hiç belli olmuyor o işler modeller kronik sorunlar kullanım tarzı ki siz temiz kullansanız da bozulan ürünler oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,209
Üyeler
159,461
Son üye
wallerbink
Top Bottom