Neler Yeni

Kulaklığın kablosu koptu.

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
Razer BlackShark v2x'e sahibim, köpeğim kabloyu ısırarak kopartmış, jak tarafındaki kablolar jak yeri hasarlı ve kulaklıktan gelen kablo hasarlı. Kullanıcı hatasına giriyor anlıyorum ama aldığım yer yapabiliyor mu? İtopya'dan alınma kulaklık ama ben Arena bilgisayara veya İtopya'ya vermeyi düşünüyorum deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Razer BlackShark v2x'e sahibim, köpeğim kabloyu ısırarak kopartmış, jak tarafındaki kablolar jak yeri hasarlı ve kulaklıktan gelen kablo hasarlı. Kullanıcı hatasına giriyor anlıyorum ama aldığım yer yapabiliyor mu? İtopya'dan alınma kulaklık ama ben Arena bilgisayara veya İtopya'ya vermeyi düşünüyorum deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Garanti dışı olduğu için yapmazlar, yapsalar da karşılığında tuzlu bir ücret isterler muhtemelen. Yine de arayıp sorun müşteri hizmetlerine. Eğer yapmazlarsa ya da saçma bir fiyat isterlerse güvenilir bir tamirciye götürüp kabloyu değiştirtebilirsiniz. Ben de başka kulaklıkta aynı sorunu yaşadım, oradan biliyorum. Kulaklığın tam fiyatına yakın bir fiyat istemişlerdi yapmak için.

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garanti dışı olduğu için yapmazlar, yapsalar da karşılığında tuzlu bir ücret isterler muhtemelen. Yine de arayıp sorun müşteri hizmetlerine. Eğer yapmazlarsa ya da saçma bir fiyat isterlerse güvenilir bir tamirciye götürüp kabloyu değiştirtebilirsiniz. Ben de başka kulaklıkta aynı sorunu yaşadım, oradan biliyorum. Kulaklığın tam fiyatına yakın bir fiyat istemişlerdi yapmak için.
Aldığım fiyatın yarısı olursa yaptırmayı düşünüyorum yoksa tuzlu çıkarsa gider başka lehimcilere yaptırırım, bir kaç kişiye sordum yapan yok ama bakacağız artık. Başıma gelen şeye bak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aldığım fiyatın yarısı olursa yaptırmayı düşünüyorum yoksa tuzlu çıkarsa gider başka lehimcilere yaptırırım, bir kaç kişiye sordum yapan yok ama bakacağız artık. Başıma gelen şeye bak.
Lehim yapılınca kulaklıktan performans düşüklüğü gibi bir şey yaşama ihtimalim var mı?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,681
İsim
Hacı
Foto ekleseydiniz keşke, Lehim atın kablolara.

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf

Ekler

• IMG_20221025_182242.jpg
    IMG_20221025_182242.jpg
    717.9 KB · Hit: 24
  • IMG_20221025_182248.jpg
    IMG_20221025_182248.jpg
    1.1 MB · Hit: 24

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,681
İsim
Hacı

Lehimlesem kulaklığın orjinal halinden bir performans düşüklüğü yaşar mıyım yoksa sadece kozmetik olarak mı?
Sadece kozmatik sorun olur. Lehimden az anlayan halleder bunu.

Kozmatik sorunu da makaron tarzı bir şey ile kısman çözersiniz.

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf

Kozmatik sorunu da makaron tarzı bir şey ile kısman çözersiniz.
Tamamdır teşekkürler, yarın fahiş bir fiyat almazsam gidip teknik servise veririm ama dediğim fahiş bir fiyat alırsam Perpa'da gidip yaptıracağım her halde orada da kulaklığımın orjinal kablolsunu bulabileceğim söylendi, hadi hayırlısı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,403
Üyeler
164,835
Son üye
AMJM
Top Bottom