Neler Yeni

Kulaklığın Sol Tarafı Kırıldı

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berkay Beyaz
Arkadaşlar selam, yaklaşık 5 ay önce kaldığım kulak üstü kulaklığımı LoL oynarken kırdım. Nasıl olduğunu sormayın, yere düşüverdi ve sol tarafından ses gelmiyor artık. Sizce ne yapmalıyım? Garantiye versem çözerler mi veya bilgisayarcıya falan mı götüreyim? Kendim yapamam diye bakmadım içine ama süngerin altında olan plastik kırılmış. Bu arada kulaklığımın modeli Rampage X-nova

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
garantiye göndermeyi dene belki yardım ederler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berkay Beyaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
garantiye göndermeyi dene belki yardım ederler.
Para isterler mi acaba kırık olunca falan para istiyorlar diye biliyorum ama ben kulaklığı ilk aldığımda kablosu bozuk gelmişti gidip geliyodu 1 ay öyle kullandım sonra garantiye verdim para istemeden çözdüler yine istemezlerse para hemen götürürüm garantiye yeni kulaklık almam mümkün değil .

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
Para isterler mi acaba kırık olunca falan para istiyorlar diye biliyorum ama ben kulaklığı ilk aldığımda kablosu bozuk gelmişti gidip geliyodu 1 ay öyle kullandım sonra garantiye verdim para istemeden çözdüler yine istemezlerse para hemen götürürüm garantiye yeni kulaklık almam mümkün değil .
Sen kabul etmezsen aynı şekilde geri gönderilir para alınamaz diye biliyorum ben

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
tamir edip gönderirler dememiş. para isterlerse ve sen parayı vermeyeceğini söylerlerse kırık haliyle geri eline geçer.
Evet hocam aynen böyle dedim siz yanlış anladınız sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berkay Beyaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar aldığım yeri aradım bana servis bilgilerini attılar garantisinde ücretsiz onarımla alakalı şeyler yazıyordu isterseniz fotoğraf atabilirim yarın kargoya vermeyi planlıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,020
Üyeler
164,767
Son üye
dynafx