barkincapa
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
Bilgisayarimi bugun topladim ve kulakligimdan ses gelmedigini farkettim ne yapmaliyim?
hayır telefona taktigimda ses geliyorservise yolla. kablosu falan kopmuştur aynı durum bendede var 1 kulak çalışmıyor. bazen 2side çalışmıyor.
o zaman konu değişti haporlor falan var mı onla deneyin ya da telefon kulaklığıhayır telefona taktigimda ses geliyor
evet geliyor telefon kulakligiylao zaman konu değişti haporlor falan var mı onla deneyin ya da telefon kulaklığı
hangi ucu takıyorusnuz pembe mi yeşil mi?evet geliyor telefon kulakligiyla
telefon kulakliginda mihangi ucu takıyorusnuz pembe mi yeşil mi?
hayır bilgisayarda kullanacağın kulaklıktelefon kulakliginda mi
mikrofonu pembeye kulakligi ise yeşile takıyorumhayır bilgisayarda kullanacağın kulaklık
doğru takıyorsan sıkıntı yok. bir servise yolla bence baksınlar.mikrofonu pembeye kulakligi ise yeşile takıyorum
realtek le falan bi alakası olabilir mi realtek kurmaya çalştm realtek te yükleyemedimdoğru takıyorsan sıkıntı yok. bir servise yolla bence baksınlar.
o zaman ayrı. konu açın yardımcı olsunlar o konu ile ilgili. realtek ile ilgili deneyimim çok az.realtek le falan bi alakası olabilir mi realtek kurmaya çalştm realtek te yükleyemedim
tesekkur ederim ilgin icino zaman ayrı. konu açın yardımcı olsunlar o konu ile ilgili. realtek ile ilgili deneyimim çok az.