ses ayarlarından ses kalitesini eğer ses kartınız izin variyorsa 192000bit yapınarkadaşlar razer kraken pro v3 bugun geldi ama oyunlarda ses berbat geliyor streo ile alakası yok yardım edermisiniz acaba
hocam burdan mı acaba seçim hakkı vermiyor kablosuz olarak kullanıyorum sesler boğuk geliyor streo alakasız.ses ayarlarından ses kalitesini eğer ses kartınız izin variyorsa 192000bit yapın
ses geliştirmelerini kapatın hocamhocam burdan mı acaba seçim hakkı vermiyor kablosuz olarak kullanıyorum sesler boğuk geliyor streo alakasız.
Alıntıyı görüntüle
stüdyo kalitesine alın hocamhocam birde realtek üzerinden böyle bir şey var kablosuz olarak usb yi arka tarafa takmıştım. ses geliştirmeleri hiç biri yok.
Alıntıyı görüntüle
Bu uygulamadaki mikrofon kısmının fotoğrafını atabilir misinhocam birde realtek üzerinden böyle bir şey var kablosuz olarak usb yi arka tarafa takmıştım. ses geliştirmeleri hiç biri yok.
Alıntıyı görüntüle
şuan geleme hocam müsait olunda özelden yazarımbi işe yaramadı acaba bi diskord versem gelirmisiniz.
saat 23.00 gibi evden çıkacağım teşekkürler bekliyorum kulaklığı ses dışında herşeyini sevdim iade istemiyorum ses yeter ki çözülsün.şuan geleme hocam müsait olunda özelden yazarım
Bu uygulamadaki mikrofon kısmının fotoğrafını atabilir misin
Gürültü tutmayı açıp deneyebilir misinsaat 23.00 gibi evden çıkacağım teşekkürler bekliyorum kulaklığı ses dışında herşeyini sevdim iade istemiyorum ses yeter ki çözülsün.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle