bence te daha güzel ve daha iyi ama blackshark x usb olsaydi büyük ihtimalle onu seçerdimbenim için konfor ve ses kasmak çok önemli ona göre cevap veririseniz sevinirim
?kesinlikle arctis 5 al kaçırma derim dünyanın en iyi kulaklığı sonuçta
ironi dimi ? ama cidden çok rahatmışkesinlikle arctis 5 al kaçırma derim dünyanın en iyi kulaklığı sonuçta
aga ben aldım zamanında cloud 2 de corsair virtuoso da kullandım en iyisi arctis 5 şuan sesi olsun rahatlığı olsun heryerde kullanırımironi dimi ? ama cidden çok rahatmış
Aynı fiyatta cloud alpha var şuan arctis 5 kim?aga ben aldım zamanında cloud 2 de corsair virtuoso da kullandım en iyisi arctis 5 şuan sesi olsun rahatlığı olsun heryerde kullanırım
emin ol çok daha iyi iddasına da varımAynı fiyatta cloud alpha var şuan arctis 5 kim?
Virtuoso kullandın ve arctis 5 daha mı iyi? Gülesim yoktu pek.aga ben aldım zamanında cloud 2 de corsair virtuoso da kullandım en iyisi arctis 5 şuan sesi olsun rahatlığı olsun heryerde kullanırım
98db ses kısık değil mi ?aga ben aldım zamanında cloud 2 de corsair virtuoso da kullandım en iyisi arctis 5 şuan sesi olsun rahatlığı olsun heryerde kullanırım
ikisinide dene dostumVirtuoso kullandın ve arctis 5 daha mı iyi? Gülesim yoktu pek.