Neler Yeni

ROG Delta 2 kulaklık ROG B650E-E Gaming anakartın hangi jack girişine takılır?

XPCX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mahmut
ASUS ROG Delta 2 kulaklığım var anakartım ASUS ROG B650E-E Gaming Wi-Fi hangi jack girişine takmam gerekli.

Ekler

• WhatsApp Image 2025-03-27 at 09.00.36.jpeg
    WhatsApp Image 2025-03-27 at 09.00.36.jpeg
    108.3 KB · Hit: 32

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Yunus Emre Uzun
ASUS ROG Delta 2 kulaklığım var anakartım ASUS ROG B650E-E Gaming Wi-Fi hangi jack girişine takmam gerekli.
hocam yeşilden ses alırsınız pembeden de mikrofonu çalıştırırsınız onu sorduysanız

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Koray D
eskiden deneyerek bulurduk line out ses verir muhtemelen ama mikrofon çalışmaz onun için dönüştürücü almanız gerekir hem yeşile hem pembeye takabilmek için öyle bir kulaklığın usb girişi niye olmaz ki içine 3.5 to usb donusturucu koyabilirdi asus

• Beğen

XPCX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mahmut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam yeşilden ses alırsınız pembeden de mikrofonu çalıştırırsınız onu sorduysanız
USB kabloda var 3.5mm Jack girişi de Jack girişli tek kablo var yani mikrofonla kulaklık ayrı değil öyle taksam Jack girişine hem mikrofon olarak ikisini de kullanabilir miyim acaba
eskiden deneyerek bulurduk line out ses verir muhtemelen ama mikrofon çalışmaz onun için dönüştürücü almanız gerekir hem yeşile hem pembeye takabilmek için öyle bir kulaklığın usb girişi niye olmaz ki içine 3.5 to usb donusturucu koyabilirdi asus
USB kablosu da var ama sadece şarj etmek için yani sadece USB kablosunu takınca kullanamıyoruz 2.4ghz açmamız gerekiyor bende öyle istemiyorum 3.5mm Jack girişini takıp hem gecikme az olsun hemde ses daha yüksek olsun istiyorum anakartın ses kartı güçlü çünkü 3.5mm Jack girişi de Jack girişli tek kablo var yani mikrofonla kulaklık ayrı değil öyle taksam Jack girişine hem mikrofon olarak ikisini de kullanabilir miyim acaba

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Yunus Emre Uzun
USB kabloda var 3.5mm Jack girişi de Jack girişli tek kablo var yani mikrofonla kulaklık ayrı değil öyle taksam Jack girişine hem mikrofon olarak ikisini de kullanabilir miyim acaba

USB kablosu da var ama sadece şarj etmek için yani sadece USB kablosunu takınca kullanamıyoruz 2.4ghz açmamız gerekiyor bende öyle istemiyorum 3.5mm Jack girişini takıp hem gecikme az olsun hemde ses daha yüksek olsun istiyorum anakartın ses kartı güçlü çünkü 3.5mm Jack girişi de Jack girişli tek kablo var yani mikrofonla kulaklık ayrı değil öyle taksam Jack girişine hem mikrofon olarak ikisini de kullanabilir miyim acaba
hocam kulaklıklığın modeli neydi birde bir çıkışlı ise kulaklık onu çifte dönüştüren kablolar var bende kullanmıştım zamanında

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Koray D

evet kullanabilirsiniz

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Koray D
Teşekkür ederim o zaman yeşil girişe mi takmam gerekli hangisine takıcam
hayır aparatta dişi 3.5mm olacak ona kulaklığı takacaksınız o aparat onu iki tane erkek 3.5mm olarak ayıracak birisinde kulaklik resmi digerinde mikrofon kulaklik resmi olani yeşile mikrofonu pembeye takacaksınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim o zaman yeşil girişe mi takmam gerekli hangisine takıcam
Böyle bişey ismi 3.5 jack splitter galiba araştırın kalitelisinden alın

Ekler

• images (8).jpeg
    images (8).jpeg
    4.8 KB · Hit: 6
  • Muhteşem

XPCX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mahmut
hayır aparatta dişi 3.5mm olacak ona kulaklığı takacaksınız o aparat onu iki tane erkek 3.5mm olarak ayıracak birisinde kulaklik resmi digerinde mikrofon kulaklik resmi olani yeşile mikrofonu pembeye takacaksınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle bişey ismi 3.5 jack splitter galiba araştırın kalitelisinden alın
Teşekkür ederim aklıma takıldı bu dönüştürücüler uzun vadede bir sorun yaratır mı kulaklık bozulma vs olur mu

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Yunus Emre Uzun
Teşekkür ederim aklıma takıldı bu dönüştürücüler uzun vadede bir sorun yaratır mı kulaklık bozulma vs olur mu
yaratmaz hocam herkes böyle kullanmak zorunda zaten yoksa birinden biri çalışmaz

• Beğen

XPCX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mahmut
yaratmaz hocam herkes böyle kullanmak zorunda zaten yoksa birinden biri çalışmaz
Şimdi denedim kulaklık tek girişli jack girişini kasaya taktım anakarta değil hem ses geliyor hemde mikrofon çalışıyor ama artık rgb yanmıyor kulaklık tekeri ses açma kapama ve mikrofon sesi kapatma tuşu çalışmıyor rgb de çalışmıyor ama ses baya baya arttı 2 kanal 32 bit oldu 24 bitti 2.4ghz iken şimdi 32 bit süper oldu yalnız basslar çok arttı zaten rgb önemsemiyorum bu durumda kulaklık kafamızdayken rgb ye bakamıyoruz sonuçta

Son düzenleme:

XPCX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mahmut
Bu arada arkadaşlar hangi seçenek daha iyidir 2 kanal 32 bit olan mı yoksa kanal olmayan düz 32 bit mi düz 32 bit olan anakarta bağlı olan 2 kanallı olan kasanın ön paneline bağlı şekildedir.

Ekler

• Anakart.jpeg
    Anakart.jpeg
    82.7 KB · Hit: 4
  • Kasa Ön panel.jpeg
    Kasa Ön panel.jpeg
    109.1 KB · Hit: 4
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,916