Kulaklık arıyorum, sıfır. 2. el için yazmayın lütfen.

Reaksiyon skoru
56
Selam herkese iyi forumlar, konuyu tekrardan açma gereği duydum çünkü bilgisi tecrübesi olan kişiler görmemiş olabilirdi ve ben pek tatmin edici cevaplar alamadım şahsen. 3000 4000 arası mikrofon kalitesi iyi kablosuz kulaklık arıyorum. Marka model söylemenizi rica ediyorum elimde şu kulaklık var şu kadar kullanıldı diyerekten satmaya çalışmayın direkt teknosa vatan gibi yerlerden almak istiyorum teşekkürler.

Selam herkese iyi forumlar, konuyu tekrardan açma gereği duydum çünkü bilgisi tecrübesi olan kişiler görmemiş olabilirdi ve ben pek tatmin edici cevaplar alamadım şahsen. 3000 4000 arası mikrofon kalitesi iyi kablosuz kulaklık arıyorum. Marka model söylemenizi rica ediyorum elimde şu kulaklık var şu kadar kullanıldı diyerekten satmaya çalışmayın direkt teknosa vatan gibi yerlerden almak istiyorum teşekkürler.
cloud 3 wireless onerebilirim internette cogu kisi kotu demis fakat ayarlari duzgun yaptiktan sonra iyi bir kulaklik forumda ve baska yerlerde al dedigim arkadaslara eq ayarlarida onerdim kotu bir yorum almadim mikrofon icinde ekstra olarak steelseries sonar kullaniyorum.

Senin yerinde olsam bu kulaklığı alırdım

(Hyperx Cloud Silver modelini yaklaşık 6,5-7 yıl olmuştur... Hala kullanıyorum. Bir kaç kez ped vs değiştirmem gerekti, HyperX'e ulaştım yardımcı oldular)

corsair hs80 wireless, mikrofon kalitesi bundan iyi bulamazsin

Geri