Neler Yeni

Kulaklık hijyen yüzünden iade almıyor????????

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,504
İsim
Arda doğan
Merhaba arkadaşlar üç dört gün önce havit fuxi h7 markalı kulaklığı e ticaret sitelerinde değil direkt havit store kendi mağazaları üzerinden satın aldım(sırf daha kolay iade edebilirim diye) düşündüm kulaklık 2 gün sonra elime ulaştı yaklaşık 1 2 saat kadar kullandım ve ses kalitesi vs olsun tatmin etmedi hiçbir kutuda kağıdı kartonu çıkan kablosu stickeri her şeyi tam bir şekilde iade talep edip sabahında kargoladım bugün destek bölümünden sorduğumda şöyle bir mesaj geldi mesaj:
merhaba kulaklık hijyen ürünü sayıldığı için teknik ekibimizin iade formu oluşturuyor. üretimle ilgili bir sorun yoksa yada çözülebilecek bir şeyse sorunu giderip siz müşterimize tekrar gönderiyoruz. kusurlu/ayıplı ürünlerde geçerlidir. hijyen kategorisine girdiği için ürün kişiye aittir o yüzde servisimizin incelemesi gerekiyor iade kararı için.
bu kulaklığı iade edebilmem için ne yapmam gerekiyor kanunları ya da konuyu bilen varsa yardımcı olabilir misiniz??
Thh başvur

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Erkan
Ben de havitin kendi sitesinden kulaküstü kulaklık aldım kafama kucuk gelince iade ettim kabul ettiler
Demekki adamların kabul günüymüş bana red geldi korona vardı biraz haklı buldum sonra arkadaşım dedi ki kulak içi iade olmaz ama kulak üstü iade olur geç bilgi pek işe yaramıyor başkası kullanıyor

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,224
İsim
Abdullah Aydoğdu
Demekki adamların kabul günüymüş bana red geldi korona vardı biraz haklı buldum sonra arkadaşım dedi ki kulak içi iade olmaz ama kulak üstü iade olur geç bilgi pek işe yaramıyor başkası kullanıyor
Benımkı korona vakti falan değil 1-2 ay öncesi. Korona vaktinde ben olsam ben de iade almam.

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Burak K.
valla ben iade ettim pc'me bağlayamadım bluetooth görmüyor vs dedim ki gerçekten öyleydi pcden hatayı da ss alıp attım aldılar iade 1 yıl önce falan

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Yunus Emre Uzun
Ben de havitin kendi sitesinden kulaküstü kulaklık aldım kafama kucuk gelince iade ettim kabul ettiler
ne zaman yaşandı hocam olay
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benımkı korona vakti falan değil 1-2 ay öncesi. Korona vaktinde ben olsam ben de iade almam.
pardon görmemişim mesajınızı kulaklık ilk ozaman 2 ay önce çıktı aynı modelse o zaman iadeleri aldılar ben baya araştırdım ocaktan sonra iadeler alınmamış galiba bende ona kurban gittim

valla ben iade ettim pc'me bağlayamadım bluetooth görmüyor vs dedim ki gerçekten öyleydi pcden hatayı da ss alıp attım aldılar iade 1 yıl önce falan
galiba şartlar değişti hocam malesef bu markayı önermeyeceğim ve bir daha alışveriş yapmayacağım

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Burak K.
ne zaman yaşandı hocam olay

pardon görmemişim mesajınızı kulaklık ilk ozaman 2 ay önce çıktı aynı modelse o zaman iadeleri aldılar ben baya araştırdım ocaktan sonra iadeler alınmamış galiba bende ona kurban gittim

galiba şartlar değişti hocam malesef bu markayı önermeyeceğim ve bir daha alışveriş yapmayacağım
aynı marka değildi bu arada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,603
Üyeler
167,341
Son üye
y3llowS
Top Bottom