Neler Yeni

Yardım Kulaklık iadem onaylanır mı

KeremmOz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
KeremmOz
Bak konu sahibinin iadesi kabul olmuş sözde hijyen ürünü diyordunuz bakın dediğim oldu keyfi iade eskiden falan değildi dostum sen hakkını aramadığın için satıcı senin ürün iadeni reddetmiş sende bunun acısıyla yaşıyorsun bu kadar basit

Kısaca senin hakkını aramaman keyfi iadenin olmadığı anlamına gelmez iyi forumlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam siz bunların dediklerine bakmayın ağzı olan konuşuyor kulakiçi kulaklıklar haricinde kutuyu açsanız dahi zarar vermediğiniz taktirde ürünü 14 gün içerisinde her zaman iade edebilirsiniz ama bu sadece internetten alımlar için geçerli mağazadan alımlarda böyle bir hak bulunmuyor iyi forunlar
Eyvallah hocam bizim millet bi garip zaten.Kendilerinin kuyruk acısı olan başkasının da içini karatrtıyorlar.Eğer sen de olumlu bir cevap vermeseydin iyice karamsarlığa kapılıcaktım.Ama 1 saat falan sürerdi çünkü para 1 saate yattı.d

Bak konu sahibinin iadesi kabul olmuş sözde hijyen ürünü diyordunuz bakın dediğim oldu keyfi iade eskiden falan değildi dostum sen hakkını aramadığın için satıcı senin ürün iadeni reddetmiş sende bunun acısıyla yaşıyorsun bu kadar basit

Kısaca senin hakkını aramaman keyfi iadenin olmadığı anlamına gelmez iyi forumlar

Hocam siz bunların dediklerine bakmayın ağzı olan konuşuyor kulakiçi kulaklıklar haricinde kutuyu açsanız dahi zarar vermediğiniz taktirde ürünü 14 gün içerisinde her zaman iade edebilirsiniz ama bu sadece internetten alımlar için geçerli mağazadan alımlarda böyle bir hak bulunmuyor iyi forunlar
Hocam peki 1200 liraya en iyi hangi kulaklık alınabilir?Bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?

RamazanD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Ramazan Demirci
doğru diyormuşsun hocam demin para yattı adamsın.d
hayırlı olsun şanslısın 1

sadece kutunun koruma jelatini kesildiği ürün iadeye gitti red verdi satıcı THH ye başvurdular oda red verde kimi sorunsuz iade ediyor kimi sorun yaşıyor kime neye inanacağız allah aşkına

Zexius

80+ Bronze

sadece kutunun koruma jelatini kesildiği ürün iadeye gitti red verdi satıcı THH ye başvurdular oda red verde kimi sorunsuz iade ediyor kimi sorun yaşıyor kime neye inanacağız allah aşkına
satıcıdan satıcıya değişir

RamazanD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Ramazan Demirci
satıcıdan satıcıya değişir
Tamam işte %100 iade olacak diye bir şey olmadığı için bizde yaşadığımız gördüğümüz olaylara göre cevap veriyoruz, sen hakkını aramıyorsun diye yazarak laf sokmaya gerek yoktu

KeremmOz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
KeremmOz

vallaha kardeşimzaten kargoya verirken de neler çektim bir bilsen:DAma adına üzüldüm.Bana tecrübe oldu artık sırf marka diye bi ürün almayacağım.Aldığım razer kulaklık çok eski model ve sesler çok kötüydü,sırf razer diye almıştım ama birdaha asla öyle bir hataya düşmem

Zexius

80+ Bronze
Tamam işte %100 iade olacak diye bir şey olmadığı için bizde yaşadığımız gördüğümüz olaylara göre cevap veriyoruz, sen hakkını aramıyorsun diye yazarak laf sokmaya gerek yoktu
Kardeşim satıcıdan satıcıya değişir derken sen yanlış anlamışsın durum satıcının insiyatifine bağlı değil konu sahibininde haklarını bilmemesine sebep olmayın ve bilip bilmeden sizde burda çene patlatmaya devam edecekseniz diğer arkadaş gibi iade retti yiyip paşa paşa satıcınızın paranızı çatır çatır yemesini izleyebilirsiniz satıcıdan satıcıya değişirden kastım kolaylığı değişebilir reddederse thh başvurursun iadeni alırsın sadece süreç uzar bundan bahsettim

RamazanD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Ramazan Demirci
Kardeşim satıcıdan satıcıya değişir derken sen yanlış anlamışsın durum satıcının insiyatifine bağlı değil konu sahibininde haklarını bilmemesine sebep olmayın ve bilip bilmeden sizde burda çene patlatmaya devam edecekseniz diğer arkadaş gibi iade retti yiyip paşa paşa satıcınızın paranızı çatır çatır yemesini izleyebilirsiniz satıcıdan satıcıya değişirden kastım kolaylığı değişebilir reddederse thh başvurursun iadeni alırsın sadece süreç uzar bundan bahsettim
Mesajı okumamışsın anladım. Thh başvurusu yapıldı red verdi 2 3 kez orasıda maalesef Türkiye'de iade olayları sıkıntılı

Zexius

80+ Bronze
vallaha kardeşimzaten kargoya verirken de neler çektim bir bilsen:DAma adına üzüldüm.Bana tecrübe oldu artık sırf marka diye bi ürün almayacağım.Aldığım razer kulaklık çok eski model ve sesler çok kötüydü,sırf razer diye almıştım ama birdaha asla öyle bir hataya düşmem
şunuda hatırlatayım yeni alacağın kulaklıkığıda beğenmezsen yine iade edebilirsin ama şunuda belirtmekte fayda var ki yasal olarak evet iade hakkın var ama satıcı iadeyi reddedip size gönderebilir böyle bir durum oluesa thh başvurur iadenizi alırsınız ama thhde süreç uzuyor yani o yüzden bu sefer seçeceğin kulaklığı daha dikkatli seç

Mesajı okumamışsın anladım. Thh başvurusu yapıldı red verdi 2 3 kez orasıda maalesef Türkiye'de iade olayları sıkıntılı
Thhye durumu açıklayıcı bir metinde yazdınızmı ki de red ettiler siz sadece ürünü red ettiklerini söylüyorsunuz detay vermeden neden red ettikleri hakkında yorum yapmam mümkün değil genelde thh alıcıların lehine karar verir

Burak.34

80+
şunuda hatırlatayım yeni alacağın kulaklıkığıda beğenmezsen yine iade edebilirsin ama şunuda belirtmekte fayda var ki yasal olarak evet iade hakkın var ama satıcı iadeyi reddedip size gönderebilir böyle bir durum oluesa thh başvurur iadenizi alırsınız ama thhde süreç uzuyor yani o yüzden bu sefer seçeceğin kulaklığı daha dikkatli seç

Thhye durumu açıklayıcı bir metinde yazdınızmı ki de red ettiler siz sadece ürünü red ettiklerini söylüyorsunuz detay vermeden neden red ettikleri hakkında yorum yapmam mümkün değil genelde thh alıcıların lehine karar verir
Hocam bu durum biraz kafamı karıştırdı. Adam kullandım diyo, mesela kulaklık bir de kirlendi diyelim üstüne peki bu ürün ne olacak? Başkasına mı satacaklar?

Ben o zaman bizzat MediaMarkt veya Vatan mağazasından raftan kendim alayım, neden olası kirlenmiş kulaklık alma riskine gireyim?

Son düzenleme:

KeremmOz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
KeremmOz

tamamdır hocam eyvallah

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,003
İsim
Emre siyah

ürün bozuk olmasına rağmen iademi reddetmişlerdi ben paramı geri aldım zaten o mağazanın bileceği iş açılan kulaklık hijyen ürününe girer

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Yanlış bilgilendirme yapmayıniz kulaküstü kulaklıklar hijyen ürünü kategorisinde değildir bas bas anlatıyorum her forumda bilginiz yoksa yorum olsun diye yorum yazmayin diye.

Onaylamak zorundalar 14 gün cayma hakkı var
Ahahaha satış yapıyorum be güzelim

Satıcı inisiyatifinden dolayı iade edilmiş para. Ara sor bakayım satıcıya istemese süründürürmüydü.

U*an kadına epilasyon cihazı satıyoruz kullanıyor kalitesini beğenmedim diye iade ediyor. Hepsiburada trendyol iadeyi kabul ediyor aynı gün iade etti diye. Arka plan sizin görmediğiniz şekilde parasını bazen hepsiburada veyahut trendyol satıcıya ödüyor. Dolayısıyla iadeyi onaylıyor satıcı.
Veya ürün ikinci el statüsünde olmadığını görür iadeyi onaylar. Çünkü iadeyi tekrar iade ettiğinde para giriyor satıcıya.
1708707159700.png

Son düzenleme:
Top Bottom