- Konu Sahibi Konu Sahibi
Eyvallah hocam bizim millet bi garip zaten.Kendilerinin kuyruk acısı olan başkasının da içini karatrtıyorlar.Eğer sen de olumlu bir cevap vermeseydin iyice karamsarlığa kapılıcaktım.Ama 1 saat falan sürerdi çünkü para 1 saate yattı.dBak konu sahibinin iadesi kabul olmuş sözde hijyen ürünü diyordunuz bakın dediğim oldu keyfi iade eskiden falan değildi dostum sen hakkını aramadığın için satıcı senin ürün iadeni reddetmiş sende bunun acısıyla yaşıyorsun bu kadar basit
Kısaca senin hakkını aramaman keyfi iadenin olmadığı anlamına gelmez iyi forumlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam siz bunların dediklerine bakmayın ağzı olan konuşuyor kulakiçi kulaklıklar haricinde kutuyu açsanız dahi zarar vermediğiniz taktirde ürünü 14 gün içerisinde her zaman iade edebilirsiniz ama bu sadece internetten alımlar için geçerli mağazadan alımlarda böyle bir hak bulunmuyor iyi forunlar
Hocam peki 1200 liraya en iyi hangi kulaklık alınabilir?Bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?Bak konu sahibinin iadesi kabul olmuş sözde hijyen ürünü diyordunuz bakın dediğim oldu keyfi iade eskiden falan değildi dostum sen hakkını aramadığın için satıcı senin ürün iadeni reddetmiş sende bunun acısıyla yaşıyorsun bu kadar basit
Kısaca senin hakkını aramaman keyfi iadenin olmadığı anlamına gelmez iyi forumlar
Hocam siz bunların dediklerine bakmayın ağzı olan konuşuyor kulakiçi kulaklıklar haricinde kutuyu açsanız dahi zarar vermediğiniz taktirde ürünü 14 gün içerisinde her zaman iade edebilirsiniz ama bu sadece internetten alımlar için geçerli mağazadan alımlarda böyle bir hak bulunmuyor iyi forunlar