eskiden o bandı kafama baskı uygulanmayacak şekilde kaldırıp kulaklığı sıkıyodum sonra kalan boşluğu arkaya doğru indiriyodum yani çok rahat hissettiremez ama ağrıdan iyidirArkadaşta bu kulaklıktan varmış
üstteki kırmızı band kafasını ağrıtıyormuş
var mı bi pratik çözüm öneriniz
Alıntıyı görüntüle
Yok da önce sen bi ağzını topla kankam boşa şimdi ceza yemeyelim otur hadiYeni kulaklıkta sorun yokmu kardeşim her aldığın yeni kulaklıkta bu sorun olablir boş yorum yapma
Bida anlatsana düzgün hiçbir şey anlaşılmıyo boşluğu arkaya doğru indirmek nedir fizik kurallarını yerle bir ediyosuneskiden o bandı kafama baskı uygulanmayacak şekilde kaldırıp kulaklığı sıkıyodum sonra kalan boşluğu arkaya doğru indiriyodum yani çok rahat hissettiremez ama ağrıdan iyidir
Mesaj otomatik birleştirildi:
@FellMySpike sorun nedir
Adam çözüm arıyor sen yeni kulaklık al geçer diyorsun, herhangi birisi sana ekran kartında veya herhangi bir bilgisayar parçasında sorun olduğunda yeni bilgisayar al geçer mi diyorsun veya senin çocuğunda herhangi bir hastalık veyahut bir problemi varsa yenisini yapalım geçer mi diyorsun dostum hangi kafayla gelip yazıyorsunuz ??Yok da önce sen bi ağzını topla kankam boşa şimdi ceza yemeyelim otur hadi
Doğru söylüyorsun, tepede oluşan boşluk yüzünden dikey yönlü hareket eğiliminde bulunan kulaklığı aşağı hareket ettiriyordum kulaklık kafamdan destek alabileceği bir noktaya ulaştığı zaman kulaklığı hareket ettirmeyi bırakıyorum.Umarım tatmin edebilmişimdirBida anlatsana düzgün hiçbir şey anlaşılmıyo boşluğu arkaya doğru indirmek nedir fizik kurallarını yerle bir ediyosun
Nerde yazmışım öyle bir şey benim yaşadığımı söylemişim sanan ne oluyorBida anlatsana düzgün hiçbir şey anlaşılmıyo boşluğu arkaya doğru indirmek nedir fizik kurallarını yerle bir ediyosun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adam çözüm arıyor sen yeni kulaklık al geçer diyorsun, herhangi birisi sana ekran kartında veya herhangi bir bilgisayar parçasında sorun olduğunda yeni bilgisayar al geçer mi diyorsun veya senin çocuğunda herhangi bir hastalık veyahut bir problemi varsa yenisini yapalım geçer mi diyorsun dostum hangi kafayla gelip yazıyorsunuz ??
Yok diye biliyorum demiş ve sonra eklemişki ben yeni kulaklık alarak çözdüm sorunumu demiş. Biraz okuma biraz anlama her şey kafada bitiyor.Yeni kulaklıkta sorun yokmu kardeşim her aldığın yeni kulaklıkta bu sorun olablir boş yorum yapma
Saçma sapan tepkiler verme insanlara forum burası , insanlar da kölen değil 10 yaşında ahkam kesiyor , çocuğa bak yaYeni kulaklıkta sorun yokmu kardeşim her aldığın yeni kulaklıkta bu sorun olablir boş yorum yapma
tmyorum kasabiliceğin bir sürü konu var hadi kardeşim boş boş konuşuyosun insanları uğraştırıyosun burda