omerkursunn
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 360
- İsim
- Ömer Kurşun
Var olan kulakligim razer blackshark V2 kablolu kulaklık gayet memnunum ama kablo rahatsız ediyor artık ve eskisi gibi FPS oyunlari oynamadigim için de artık kullanmıyorum kulaklığı öyle köşede duruyor eskisi kadar da keyfim yok zaten
Şuan dandik 100-200 TL lik hoparlör kullanıyorum yetiyor aslında ama birazda para harcamak istiyorum alırsam kablosuz kulaküstü kulaklıkmı alayım yoksa hoparlörmü alayım kulaklık derseniz 10 k ya kadar bütçem var hoparlörde 5 k ya kadar çıkarım gerekirse biraz dahada yükseltirim tavsiyenizi bekliyorum
Dikkatimi çeken kulaklıkta bu eğer kulaklık derseniz tabi tavsiyede beklerim
Şuan dandik 100-200 TL lik hoparlör kullanıyorum yetiyor aslında ama birazda para harcamak istiyorum alırsam kablosuz kulaküstü kulaklıkmı alayım yoksa hoparlörmü alayım kulaklık derseniz 10 k ya kadar bütçem var hoparlörde 5 k ya kadar çıkarım gerekirse biraz dahada yükseltirim tavsiyenizi bekliyorum
Dikkatimi çeken kulaklıkta bu eğer kulaklık derseniz tabi tavsiyede beklerim
SteelSeries Arctis Pro Wireless Hi-Res Oyuncu Kulaklığı Kablosuz Siyah Fiyatı - Trendyol
SteelSeries Arctis Pro Wireless Gaming Kulaklık- High Fidelity Audio - Bluetooth - Pc, Ps4, Ps5 Uyumlu - Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl