Neler Yeni

Yardım Kulaklık mı hoparlör mü almalıyım tavsiye?

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
Var olan kulakligim razer blackshark V2 kablolu kulaklık gayet memnunum ama kablo rahatsız ediyor artık ve eskisi gibi FPS oyunlari oynamadigim için de artık kullanmıyorum kulaklığı öyle köşede duruyor eskisi kadar da keyfim yok zaten
Şuan dandik 100-200 TL lik hoparlör kullanıyorum yetiyor aslında ama birazda para harcamak istiyorum alırsam kablosuz kulaküstü kulaklıkmı alayım yoksa hoparlörmü alayım kulaklık derseniz 10 k ya kadar bütçem var hoparlörde 5 k ya kadar çıkarım gerekirse biraz dahada yükseltirim tavsiyenizi bekliyorum
Dikkatimi çeken kulaklıkta bu eğer kulaklık derseniz tabi tavsiyede beklerim

Shafuq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa Recep Çetin
Garantiden değişen sıfır steelseries arctis nova 7 var elimde okutayım sana uyguna :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mesut ilteke
Var olan kulakligim razer blackshark V2 kablolu kulaklık gayet memnunum ama kablo rahatsız ediyor artık ve eskisi gibi FPS oyunlari oynamadigim için de artık kullanmıyorum kulaklığı öyle köşede duruyor eskisi kadar da keyfim yok zaten
Şuan dandik 100-200 TL lik hoparlör kullanıyorum yetiyor aslında ama birazda para harcamak istiyorum alırsam kablosuz kulaküstü kulaklıkmı alayım yoksa hoparlörmü alayım kulaklık derseniz 10 k ya kadar bütçem var hoparlörde 5 k ya kadar çıkarım gerekirse biraz dahada yükseltirim tavsiyenizi bekliyorum
Dikkatimi çeken kulaklıkta bu eğer kulaklık derseniz tabi tavsiyede beklerim
Hocam tavsiyem hoparlörden yana fps oynamıyorsanız hoparlör çok çok daha iyi olacaktır şahsen bende hep hoparlör hep kulaklık var kulaklığı çok nadir kullanıyorum ki sizde öyle yapıyormuşsunuz bu yüzden o kadar para vermenize gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan kendim güncel olarak bunu kullanıyorum 6 ay falan oldu aşırı memnunum tavsiye ederim sizede bassları olsun ses kalitesi olsun ses şiddeti olsun her şeyi fiyatının çok üstünde bir performans sunuyo

RuthlV5

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Mert Kirazlı
Hocam eski kulaklığını bana satarmısın?

Top Bottom