Arkadaşa birden fazla fifine almasını dile getirdim ancak temu Ali express gibi yerlere değişik gözle bakıyor. Aktif kulaklığıda fazla iyi değil. İkinci elden param güvende ile alabileceği (ses kartlı) bir kulaklık lazım. Veyahut sağlam V2x alabilir ama onuda istemiyor.Kulaklığından memnunsan 2.Elde "fifine" mikrofon bakmanı öneririm. ( Taksitle alırım, 0 olsun benim olsun dersen 0 bak )
Yok kulaklıkta kötü dersen aşağıda ki ürünü öneririm ;
![]()
Rampage R36 Drop 7.1 Surround Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Rampage R36 Drop 7.1 Surround Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Selamlar Hocam1400 tl param var kulaklığımın mikrofonu koptu ya mikrofon alacağım ya da kulaklıl değişeceğim. İkinci el sıfır önerileriniz nelerdir?
Hocam 2. Elde öneriniz nedir, ikinci el bakıyoruz daha iyi bir şey alma amacıyla.Selamlar Hocam
Bu fiyata önerebileceğim bu ürün var.
![]()
Cooler Master CH331 USB 7.1 RGB Gaming Kulaklık
Cooler Master CH331 USB 7.1 RGB Gaming Kulaklık fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.kisa.link
Gamepower Fujin kullanıyorum Arkadaşlarım mikrofonunun çok iyi olduğunu söylediler.1400 tl param var kulaklığımın mikrofonu koptu ya mikrofon alacağım ya da kulaklıl değişeceğim. İkinci el sıfır önerileriniz nelerdir?
benim arkadaşımda ondan var mikrofonu rezaletGamepower Fujin kullanıyorum Arkadaşlarım mikrofonunun çok iyi olduğunu söylediler.
Bana kalırsa gayet iyi mikrofonu o kadar 1k bütçeli mikrofonlu kulaklık kullandım bunun kadar iyi mikrofonu yoktu.Kendimi dinlediğim zaman bu farkı anladım.V2x indirimde 1.990TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim arkadaşımda ondan var mikrofonu rezalet