Kulaklık Mikrofon önerisi

Batu Arı

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
1400
1400 tl param var kulaklığımın mikrofonu koptu ya mikrofon alacağım ya da kulaklıl değişeceğim. İkinci el sıfır önerileriniz nelerdir?

Kulaklığından memnunsan 2.Elde "fifine" mikrofon bakmanı öneririm. ( Taksitle alırım, 0 olsun benim olsun dersen 0 bak )

Yok kulaklıkta kötü dersen aşağıda ki ürünü öneririm ;

Kulaklığından memnunsan 2.Elde "fifine" mikrofon bakmanı öneririm. ( Taksitle alırım, 0 olsun benim olsun dersen 0 bak )

Yok kulaklıkta kötü dersen aşağıda ki ürünü öneririm ;
Arkadaşa birden fazla fifine almasını dile getirdim ancak temu Ali express gibi yerlere değişik gözle bakıyor. Aktif kulaklığıda fazla iyi değil. İkinci elden param güvende ile alabileceği (ses kartlı) bir kulaklık lazım. Veyahut sağlam V2x alabilir ama onuda istemiyor.

1400 tl param var kulaklığımın mikrofonu koptu ya mikrofon alacağım ya da kulaklıl değişeceğim. İkinci el sıfır önerileriniz nelerdir?
Gamepower Fujin kullanıyorum Arkadaşlarım mikrofonunun çok iyi olduğunu söylediler.

V2x indirimde 1.990TL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gamepower Fujin kullanıyorum Arkadaşlarım mikrofonunun çok iyi olduğunu söylediler.
benim arkadaşımda ondan var mikrofonu rezalet

V2x indirimde 1.990TL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim arkadaşımda ondan var mikrofonu rezalet
Bana kalırsa gayet iyi mikrofonu o kadar 1k bütçeli mikrofonlu kulaklık kullandım bunun kadar iyi mikrofonu yoktu.Kendimi dinlediğim zaman bu farkı anladım.
Fiyatı 1k felan saten fazla bişi beklememek lazım.

bu tatsız duruma üzüldüm dostum o yüzden sana rapmage'e ait RA-MP65 X-FUSE Sıyah 1.5M USB Kablo Tripodlu Masaüstü Mikrofonu'nu önerebilirim şuan indirimde ve 770TL ye sahip olabilirisin. Fiyat performans ürünü ile kalmayıp gayet iyi ve kaliteli bir ses yapısına sahiptir.

Geri