kulaklık mikrofon sesi

atakanx

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar merhaba, hayatımda ilk defa bir foruma yazıyorum hatam varsa mazur görün :) Bilgisayarda ses çıkışı hoparlör seçili iken, kulaklığın mikrofonu ses almaya devam ediyor. Ben bunu istemiyorum. Yani ben ses çıkışından kulaklığı seçtiğim zaman mikrofon aktif olsun yani senkronize çalışsın istiyorum. Mümkünmü acaba ?

Ses çıkışı hoparlör iken mikrofonun aktif olmasını istemiyorsun dogru mu anladım?

Ses çıkışı hoparlör iken mikrofonun aktif olmasını istemiyorsun dogru mu anladım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet doğrudur, ve ses çıkışından kulaklığı seçtiğimde aktif olsun. Ayarlardan mikrofonu kapatmadan.

Evet doğrudur, ve ses çıkışından kulaklığı seçtiğimde aktif olsun. Ayarlardan mikrofonu kapatmadan.
Valla reis o mümkün degil gibi görünüyor entegre çalışmazlar elle mikrofonu devre dışı bırakman lazım veya direk kulaklıgı çıkar pc den
büyük sorun degil niye böyle taktın kafaya

Valla reis o mümkün degil gibi görünüyor entegre çalışmazlar elle mikrofonu devre dışı bırakman lazım veya direk kulaklıgı çıkar pc den
büyük sorun degil niye böyle taktın kafaya
haklısın, allah başka dert vermesinde :) bilgisayarı genelde hoparlörde kullanıyom dc'de felan oluyom bazen farketmeden sesim gitmesin diye ayarlardan kapatırım o halde teşekkür ederim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,270
Üyeler
187,018
Son üye
eacnatas
Geri