Neler Yeni

Yardım Kulaklık,mouse ve monitör önerisi

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Kulaklığı kablolu mu kablosuz mu almalıyım? Sen hangisini alırdın ?
Ben kendim Cloud Wireless aldım memnun kaldım ses kalitesinden fakat senelerdir kulakiçi kullandığım için alışamadım iade ettim tekrar kulakiçi aldım. 3 kulaklık arasında bir tek onu kullandım ama diğer ikisinin de ondan iyi olduğunu gördüm araştırdığım kadarıyla, kablo senin için büyük dertse cloud wireless al, değilse diğer ikisinden birini (hangisi daha iyi bilmiyorum ikisi arasında)

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
salim-turgutoğlu
indirim takip etmediğim için link atamam fakat blouetoothlu kulaklık için logitech veya steelseriesin son model kulaklıklarına bakabilirsin. kendi monitörümden memnunum ama fiyatları ne bilmiyorum şuan bende viewsonic xg2405-2 var. 144 165 önermem bu arada aciliyeti yoksa 360lar 240 fiyatlarına inecek teknoloji geliştikçe emin değilim ama tahminim 1 yıl falan.
Hocam monitörü ne zamandır kullanıyorsunuz xg2405-2 ve xg2405 modeli arasında bir fark var mı ve 1ms modu açınca parlaklık baya düşüyormuş doğru mu bende FPS oyunları ve hikayeli oyunlar için almak istiyorum bu monitörü önerir misiniz

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Ben kendim Cloud Wireless aldım memnun kaldım ses kalitesinden fakat senelerdir kulakiçi kullandığım için alışamadım iade ettim tekrar kulakiçi aldım. 3 kulaklık arasında bir tek onu kullandım ama diğer ikisinin de ondan iyi olduğunu gördüm araştırdığım kadarıyla, kablo senin için büyük dertse cloud wireless al, değilse diğer ikisinden birini (hangisi daha iyi bilmiyorum ikisi arasında)
Cloud w. Almak benim için daha iyi olur. Kablolu mouse almaya karar verdim. Var mı öneri ?

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
Hocam monitörü ne zamandır kullanıyorsunuz xg2405-2 ve xg2405 modeli arasında bir fark var mı ve 1ms modu açınca parlaklık baya düşüyormuş doğru mu bende FPS oyunları ve hikayeli oyunlar için almak istiyorum bu monitörü önerir misiniz
sitesinde yazana göre fark -2 modelinin gtg 1 ms olması. 1ms modunu açınca parlaklık düşüyor doğru fakat dediğim gibi gtg 1 ms mprt değil. çok umursamadığım için 1ms modunu açmıyorum zaten parlaklık kısık çok güzel olmuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,944
Üyeler
163,414
Son üye
Rewop
Top Bottom