Neler Yeni

Kulaklık Nasıl Tamir Edilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
internette bir kaç video vardı sanırım kabloyu kesip lehimleyip bir daha birleştiriyorlardı

sorun şöyle başladi bir gün ödev yapıyordum o anda bir sinirlenmişim bir sinirlenmişim bu ödevi yapanın felan varya diye saydırıyorum ben sinirlenince kalemi ısıran bir insanım kalemi aldım ve ısırdım
fakat kaleme kulaklık kablosu dolanmış müzik dinliyordum o an bi anda ses gitti ama kablonun ısırdığım kısmında temassızlık oldugunu farkettim kabloyu farklı şekillere sokunca düzeliyordu bazen 1 taraftan ses geliyordu bazen 2 tarafdan bazende hiç gelmiyordu neyse düne kadar 2 hafta böyle idare ettim ama kulaklığın o kısmı büke büke fişi çekti neyse konuya gelelim
evde bir lehimlemek için bir cihaz var babamda bu işlerden az çok anlıyor sizce bu kulaklığı kendimiz tamir edebilirmiyiz vide önerirseniz sevinirim

murat.a

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Murat
internette bir kaç video vardı sanırım kabloyu kesip lehimleyip bir daha birleştiriyorlardı

sorun şöyle başladi bir gün ödev yapıyordum o anda bir sinirlenmişim bir sinirlenmişim bu ödevi yapanın felan varya diye saydırıyorum ben sinirlenince kalemi ısıran bir insanım kalemi aldım ve ısırdım
fakat kaleme kulaklık kablosu dolanmış müzik dinliyordum o an bi anda ses gitti ama kablonun ısırdığım kısmında temassızlık oldugunu farkettim kabloyu farklı şekillere sokunca düzeliyordu bazen 1 taraftan ses geliyordu bazen 2 tarafdan bazende hiç gelmiyordu neyse düne kadar 2 hafta böyle idare ettim ama kulaklığın o kısmı büke büke fişi çekti neyse konuya gelelim
evde bir lehimlemek için bir cihaz var babamda bu işlerden az çok anlıyor sizce bu kulaklığı kendimiz tamir edebilirmiyiz vide önerirseniz sevinirim
Bence Yeni Kulaklık aL

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Bence Yeni Kulaklık aL
kulakiçi kulaklır ucuz şeyler deiller yani sizi bilmiyorumda benim cepten daha 2 ay once aldığım şey için bir daha para vermek mantıklı gelmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet neden olmasın ben yaptım kullanıyorum sorunsuz
Önerin için teşekkürler reyiz

Evet neden olmasın ben yaptım kullanıyorum sorunsuz
soru olarak açmamışım en iyi cevap seçemiyorum affet :)

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
kulakiçi kulaklır ucuz şeyler deiller yani sizi bilmiyorumda benim cepten daha 2 ay once aldığım şey için bir daha para vermek mantıklı gelmiyor

Önerin için teşekkürler reyiz

soru olarak açmamışım en iyi cevap seçemiyorum affet :)
Sorun yok kral :love:

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
canim kardeşim o işler o kadar kolay deil

olurmu dersin?
lehimi iyi yapabiliyorsa neden olmasın ?
bence olur eğer usb kulaklıksa bir tane usb kablosuyla değiştirin fakat + , - , data+ ve data- yi doğru bağlayın
aynı şey jack girişli olanlar içinde geçerli sağ+ sol+ ve - (-ortak uç olur) hoparlöre doğru bir şekilde lehimleyin
fakat şunu baştan belirteyim hoparlöre havya makinesini fazla tutarsanız hemen bozuluyor yani normal hoparlörden daha hasaslar

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
bence olur eğer usb kulaklıksa bir tane usb kablosuyla değiştirin fakat + , - , data+ ve data- yi doğru bağlayın
aynı şey jack girişli olanlar içinde geçerli sağ+ sol+ ve - (-ortak uç olur) hoparlöre doğru bir şekilde lehimleyin
fakat şunu baştan belirteyim hoparlöre havya makinesini fazla tutarsanız hemen bozuluyor yani normal hoparlörden daha hasaslar
sorun kabloda bu hoperlörlerinidemi zarar verebiliyor yani

sorun kablonun tam ortasında yani başada sonada uzak jackada hoperlörede zarar veremez gibime geliyor

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
sorun kabloda bu hoperlörlerinidemi zarar verebiliyor yani

sorun kablonun tam ortasında yani başada sonada uzak jackada hoperlörede zarar veremez gibime geliyor
hayır jack girişli kulaklığınız varsa kulaklığın içinde ses kartı olmaz kablo diret bir şekilde hoparlöre bağlanır usb kulaklığınız varsa içinde ses kartı olur ve ona lehimlersiniz
ses kartı varsa bakır plaketin üzerinde nereye lehimlemeniz gerektiği büyük ihtimal yazar
kulaklığınız neydi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
hayır jack girişli kulaklığınız varsa kulaklığın içinde ses kartı olmaz kablo diret bir şekilde hoparlöre bağlanır usb kulaklığınız varsa içinde ses kartı olur ve ona lehimlersiniz
ses kartı varsa bakır plaketin üzerinde nereye lehimlemeniz gerektiği büyük ihtimal yazar
kulaklığınız neydi ?
kulaklık mikrofon tek jack ama ben o mikrofonu bozalı bir ay oldu

kulaklığınız neydi ?
modelini hatırlamıyorum ama 2 ay ocne 150 liraya almıştım rampage

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
kulaklık mikrofon tek jack ama ben o mikrofonu bozalı bir ay oldu

modelini hatırlamıyorum ama 2 ay ocne 150 liraya almıştım rampage
7.1 mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,760
Üyeler
161,488
Son üye
Flwz
Top Bottom