ArdaM
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6,734
- İsim
- Arda Memiş
- @ardamemis_
- ardamemis_
- Discord
- Arda#0014
Bu rehberde çoğu bütçeye oyun için kulaklık önerisi yapacağım.
100 Lira Altı
-100 TL'nin altına kulaküstü kulaklık alırsanız hiç iyi bir performans alamazsınız.
-Bu yüzden 100 TL'nin altında sadece kulakiçi kulaklık önerisi yapacağım.
Xiaomi Piston Basic/Fresh Edition: 40-50 TL
Kendim uzun süre kullandığım bir model.
Bu iki modelin arasında birinin yassı birinin düz kablolu olması dışında neredeyse hiçbir fark yok.
Bu iki kulaklığı daha ucuza bulmak da mümkün ama piyasada çok fazla sahtesi olduğu için en güvenilir linkleri koyuyorum, 10 lira fazla olsun, orijinal olsun.
Satın alma linki:
Yassı Kablolu:
Düz Kablolu:
Jbl T110: 80 TL
Bu kulaklığı da uzun süre kullandım, şu an da aktif olarak kullanıyorum. Ses kalitesi ve yüksekliği olarak Piston Basic, Redmi Airdots ve Haylou GT1'den daha iyi.
Satın alma linki:
100-300 TL Arası
Inca IGK-X7 Lapetos:
150 TL
Bu kulaklığı çok bilmesem de alanlar gayet memnun ve çoğu fiyatının üstünde olduğunu söylüyor.
Satın alma linki:
James Donkey JD710:
Bu kulaklığı indirimsiz fiyatına almanız hiç mantıklı değil, ama incehesap'ın gaming gecelerinde 169 TL gibi bir fiyata düştüğünde alınabilir.
Satın alma linki:
Tronsmart Sono:
190 TL
Bu kulaklık, ışıksız ve stereo bir kulaklık olsa da gayet kaliteli ve güzel bir kulaklık. JD710'dan iyi olduğunu düşünüyorum.
Satın alma linki:
Rampage Alpha-X:
Kulaklığın linki bu ama şu anda fiyatı artmış, 200-220 TL arasına alınabilir.
Rampage Comfort:
280 TL Civarına alınabilecek güzel bir kulaklık.
Trust Blizz:
240 TL
Çok açıklamam yok, ama alanlar çok beğeniyor.
300-350 TL Arası
Bu bütçedeki arkadaşlar, bütçelerini 50 lira kadar zorlayabilirse altta yazdığım kulaklığa bakabilirler Artıramazlarsa indirimden Corsair HS35 bakabilirler. İndirimsiz satın alma linki:
400-500 TL Arası
RAMPAGE DROP PLUS
Bu kulaklık, bu yıl çıkan en f/p, en kral kulaklıklardan biridir. Sonuna kadar fanboyluğunu yaparım, Arctis 1 veya HS35 ile hayatta karşılaştırmam.
Satın alma linki:
550-650 TL Arası
Bu bütçede de sadece bir kulaklık öneriyorum.
RAMPAGE FURY X
Bu arkadaş da bu yıl çıkan en f/p ürünlerden biri ve bulabileceğiniz en ucuz kaliteli wireless kulaklık.
Şu an stoğu bittiği için linki maalesef yok, geldiğinde N11'den furylevel'dan alabilirsiniz.
700+ Bütçe
Bu bütçe maalesef en hakim olmadığım bütçe. O yüzden bildiğim iddialı modelleri yazarak bırakıyorum.
Razer Kraken TE
HyperX Cloud 2 (indirimden)-Alpha-Alpha S
1000 Lira üstüne çıkmıyorum, orası benim için üst sınır
Yardımcı olabildiysem sevindim, iyi forumlar.
100 Lira Altı
-100 TL'nin altına kulaküstü kulaklık alırsanız hiç iyi bir performans alamazsınız.
-Bu yüzden 100 TL'nin altında sadece kulakiçi kulaklık önerisi yapacağım.
Xiaomi Piston Basic/Fresh Edition: 40-50 TL
Kendim uzun süre kullandığım bir model.
Bu iki modelin arasında birinin yassı birinin düz kablolu olması dışında neredeyse hiçbir fark yok.
Bu iki kulaklığı daha ucuza bulmak da mümkün ama piyasada çok fazla sahtesi olduğu için en güvenilir linkleri koyuyorum, 10 lira fazla olsun, orijinal olsun.
Satın alma linki:
Yassı Kablolu:
Xiaomi Piston Basic Edition Mikrofonlu Kulakiçi Kulaklık Fiyatı
Xiaomi Piston Basic Edition Mikrofonlu Kulakiçi Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Xiaomi Piston Fresh Edition Mikrofonlu Kulakiçi Kulaklık Fiyatı
Xiaomi Piston Fresh Edition Mikrofonlu Kulakiçi Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Jbl T110: 80 TL
Bu kulaklığı da uzun süre kullandım, şu an da aktif olarak kullanıyorum. Ses kalitesi ve yüksekliği olarak Piston Basic, Redmi Airdots ve Haylou GT1'den daha iyi.
Satın alma linki:
JBL T110 Kulak İçi Kulaklık – Kırmızı: Amazon.com.tr
JBL T110 Kulak İçi Kulaklık – Kırmızı: Amazon.com.tr
www.amazon.com.tr
100-300 TL Arası
Inca IGK-X7 Lapetos:
150 TL
Bu kulaklığı çok bilmesem de alanlar gayet memnun ve çoğu fiyatının üstünde olduğunu söylüyor.
Satın alma linki:
Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Modelleri ve Fiyatları - n11
Kablolu Kulaküstü Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kablolu Kulaküstü Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
urun.n11.com
James Donkey JD710:
Bu kulaklığı indirimsiz fiyatına almanız hiç mantıklı değil, ama incehesap'ın gaming gecelerinde 169 TL gibi bir fiyata düştüğünde alınabilir.
Satın alma linki:
James Donkey 710 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
Tronsmart Sono:
190 TL
Bu kulaklık, ışıksız ve stereo bir kulaklık olsa da gayet kaliteli ve güzel bir kulaklık. JD710'dan iyi olduğunu düşünüyorum.
Satın alma linki:
Kulaklıklar
Ses kalitesinde üstün performansa sahip kulaklık seçenekleri, Bluetooth ve kablosuz modeller, kulak üstü ve kulak içi kulaklıklarla Kulaklıklar kategorimizde. Stilinize ve müzik deneyiminize uygun kulaklığı bulun. Hemen keşfedin!
www.teknostore.com
Rampage Alpha-X:
Kulaklığın linki bu ama şu anda fiyatı artmış, 200-220 TL arasına alınabilir.
Rampage SN-RW66 Alpha-X USB 7.1 Surround Oyuncu Mikrofonlu Fiyatı
Rampage SN-RW66 Alpha-X USB 7.1 Surround Oyuncu Mikrofonlu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Rampage Comfort:
280 TL Civarına alınabilecek güzel bir kulaklık.
Rampage RGW9 Comfort USB 7.1 RGB Oyuncu Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage RGW9 COMFORT Siyah USB 7.1 Surround Sound RGB Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Trust Blizz:
240 TL
Çok açıklamam yok, ama alanlar çok beğeniyor.
300-350 TL Arası
Bu bütçedeki arkadaşlar, bütçelerini 50 lira kadar zorlayabilirse altta yazdığım kulaklığa bakabilirler Artıramazlarsa indirimden Corsair HS35 bakabilirler. İndirimsiz satın alma linki:
Corsair HS35 STEREO Siyah Gaming Kulaklık | ITOPYA
Corsair HS35 STEREO Siyah Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-9011195-EU ITOPYA'da.
www.itopya.com
400-500 TL Arası
RAMPAGE DROP PLUS
Bu kulaklık, bu yıl çıkan en f/p, en kral kulaklıklardan biridir. Sonuna kadar fanboyluğunu yaparım, Arctis 1 veya HS35 ile hayatta karşılaştırmam.
Satın alma linki:
Rampage RM-K60 Drop Plus 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri
Rampage RM-K60 Drop Plus 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
urun.n11.com
550-650 TL Arası
Bu bütçede de sadece bir kulaklık öneriyorum.
RAMPAGE FURY X
Bu arkadaş da bu yıl çıkan en f/p ürünlerden biri ve bulabileceğiniz en ucuz kaliteli wireless kulaklık.
Şu an stoğu bittiği için linki maalesef yok, geldiğinde N11'den furylevel'dan alabilirsiniz.
700+ Bütçe
Bu bütçe maalesef en hakim olmadığım bütçe. O yüzden bildiğim iddialı modelleri yazarak bırakıyorum.
Razer Kraken TE
Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Modelleri ve Fiyatları - n11
Kablolu Kulaküstü Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kablolu Kulaküstü Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
urun.n11.com
HyperX Cloud 2 (indirimden)-Alpha-Alpha S
HyperX Cloud II Oyuncu Kulaklık Kırmızı KHX-HSCP-RD Fiyatı
HyperX Cloud II Oyuncu Kulaklık Kırmızı KHX-HSCP-RD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
HyperX HyperX Cloud Alpha Headset Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
HyperX HyperX Cloud Alpha Headset yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
HyperX Cloud Alpha S Gaming Kulaklık Blackout HX-HSCAS-BK/WW : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
HyperX Cloud Alpha S Gaming Kulaklık Blackout HX-HSCAS-BK/WW : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
www.amazon.com.tr
1000 Lira üstüne çıkmıyorum, orası benim için üst sınır
Yardımcı olabildiysem sevindim, iyi forumlar.
Son düzenleme: