Neler Yeni

Kulaklık Önerir misiniz ?

Nouri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ege Yıldız
Bütçe
1000
Selamlar

Selamlar
1000 tl altı oyuncu kulaklığı arıyorum. Ancak şu ana kadar kullandığım gibi rampage tarzı çinden gelip burada isim basılan tarzda bir kulaklık istemiyorum. Bir öneriniz var ?mı şimdiden teşekkürler

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Mesaj otomatik birleştirildi:

180 aşarsan en iyi ürün bu bütçelerde
bu daha mantıklı olur ama

Nouri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ege Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
180 aşarsan en iyi ürün bu bütçelerde
Evet bu kulaklık gerçekten bu kadar iyi mi bilmiyorum çok fazla öneren duydum ancak 2 sene sonunda bzoulacaksa bir anlamı kalmıyor pek

Mesaj otomatik birleştirildi:

bu daha mantıklı olur ama
razer var 1000 tl altına en matıklısı galiba hyperx bu kadar iyi mi orasını bilemiyorum 1100 tl verip 2 sene sonra bozulması veya deforme olması kafamdaki tek soru işareti

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Evet bu kulaklık gerçekten bu kadar iyi mi bilmiyorum çok fazla öneren duydum ancak 2 sene sonunda bzoulacaksa bir anlamı kalmıyor pek

razer var 1000 TL altına en matıklısı galiba hyperx bu kadar iyi mi orasını bilemiyorum 1100 TL verip 2 sene sonra bozulması veya deforme olması kafamdaki tek soru işareti
Cloud Alpha Razer olandan her türlü daha iyi, deforme-bozulma kullanımla alakalı şeyler. Kötü kullanılırsa istersen 5000 tl ver yine bozulur deforme olur

Nouri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ege Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cloud Alpha Razer olandan her türlü daha iyi, deforme-bozulma kullanımla alakalı şeyler. Kötü kullanılırsa istersen 5000 TL ver yine bozulur deforme olur
bilemiyorum ya cloud alpha bağantı olaral 3.5 m jak ile gelmesi kafamı karıştırdı bir tık frekans aralık değerlerine baktığımda HyperX Cloud II den daha iyi olduğunu gördüm jak girişi yerine usb terich edilse hiç düşünmezdim şu anda büyük ihtimalle

• Beğen
Reaksiyonlar: Nega
Top Bottom