yusufsmsek
80+
attığım ekte ki fotoğrafta o kulaklık 2500 TL'ye geliyor 1000₺ kupon ile beraberHS80 ya da Nova 3 bakın derim hem kablolu hem kablosuz isterseniz Nova 3 bu fiyatta en kralı kablo dert değil derseniz HS80.
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.itopya.com/corsair-hs80...2e1rGarc5zzzrwq_Ht-jh8cJhrXu3ZJmJyXWFD3NHsbXY
Benim attığım HS80 hocamattığım ekte ki fotoğrafta o kulaklık 2500 TL'ye geliyor 1000₺ kupon ile beraber
kupon bittiattığım ekte ki fotoğrafta o kulaklık 2500 TL'ye geliyor 1000₺ kupon ile beraber
anladım hocam da senden ricam attığım kablosuz hakkında bilgin var mı çünkü o parayı kablosuz satın almak daha mantıklı geliyor boca atmışsın ama o kadar bütçem yok şuanlık yeni sistem topluyorum ve gerçekten masraflı bir sistem olduBenim attığım HS80 hocam
Nova 3 den aşşağıda ki kablosuzlar kalitesiz olur nova 3 tamamen kablosuz değil zaten kabloluda kullanabilirsiniz.anladım hocam da senden ricam attığım kablosuz hakkında bilgin var mı çünkü o parayı kablosuz satın almak daha mantıklı geliyor boca atmışsın ama o kadar bütçem yok şuanlık yeni sistem topluyorum ve gerçekten masraflı bir sistem oldu
kupon bitti
sallamasyon konuşma dostum kupon elimde 4wk nereden bitmişkupon bitti
tamam çocuk sensin gir siteye yaz bakayım HS55 kodunu ne diyorteşekkür ederim sağolun
sallamasyon konuşma dostum kupon elimde 4wk nereden bitmiş
Dostum son olarak ta çok bilmişlik yapmadan gönce gir dene milletin asabını bozma boş boş sansürlü küfür edip atar yapma madem küfür edecek kadar adamsın sansürleme o kadar yazacak cesaretin var harf karıştırmadan yaz paşa paşa uyarını yeteşekkür ederim sağolun
sallamasyon konuşma dostum kupon elimde 4wk nereden bitmiş
boş boş konuşup akşam akşam can sıkma darlama konuyu da kimsemize teneke kafalı seni eke koydum beyinsiz beyinsiz yalandan hikaye uydur köstebek senitamam çocuk sensin gir siteye yaz bakayım HS55 kodunu ne diyor
Dostum son olarak ta çok bilmişlik yapmadan gönce gir dene milletin asabını bozma boş boş sansürlü küfür edip atar yapma madem küfür edecek kadar adamsın sansürleme o kadar yazacak cesaretin var harf karıştırmadan yaz paşa paşa uyarını ye
Hs55 kodu diyorum kör değilsen?boş boş konuşup akşam akşam can sıkma darlama konuyu da kimsemize teneke kafalı seni eke koydum beyinsiz beyinsiz yalandan hikaye uydur köstebek seni
yavrum sen sıkıntılı mısın ? attığım zaten konuyu açtığım kulaklığım kuponu dalga mı geçiyorsun gece geceHs55 kodu diyorum kör değilsen?