Neler Yeni

Yardım Kulaklık Seçimi İçin Yardım

cesayag

80+
Bütçe
5
arkadaşlar kulaklık önerir misiniz ve bu kulaklık nasıl indirimim var Voldon 700TL ye geliyor Kugon 750TL Geliyor

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
791
İsim
Yunus Emre Uzun
arkadaşlar kulaklık önerir misiniz ve bu kulaklık nasıl indirimim var Voldon 700TL ye geliyor Kugon 750TL Geliyor

İki kulaklığıda epey e yaz karşılaştır butonuna bas oradan farkları görebilirsin ilkini kullanan çok görmedim ama woldonu kullanan 1 2 arkadaş görmüştüm sanki

cesayag

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İki kulaklığıda epey e yaz karşılaştır butonuna bas oradan farkları görebilirsin ilkini kullanan çok görmedim ama woldonu kullanan 1 2 arkadaş görmüştüm sanki
hocam bu kulaklıkların girişi sanırım usb benim kasada önde 2 arkada 2 jack girişi var bunlardan birini alsam çalışır mı kasam cougar gemini s

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
791
İsim
Yunus Emre Uzun
hocam bu kulaklıkların girişi sanırım usb benim kasada önde 2 arkada 2 jack girişi var bunlardan birini alsam çalışır mı kasam cougar gemini s
Hocam usb li kılaklıkların kendinde ses kartı oluyor jack girişli kulaklıkla eskide kaldı biraz onlar anakartın ses kartında alıyor sesi diye biliyorum usb li kulaklık sorun çıkartmaz 👍🏼

cesayag

80+
Hocam usb li kılaklıkların kendinde ses kartı oluyor jack girişli kulaklıkla eskide kaldı biraz onlar anakartın ses kartında alıyor sesi diye biliyorum usb li kulaklık sorun çıkartmaz 👍🏼
hocam 1k bütcem var önerebileceğiniz bir kulaklık var mı

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
791
İsim
Yunus Emre Uzun
hocam 1k bütcem var önerebileceğiniz bir kulaklık var mı
Hocam tam bilmiyorum o fiyattaki modelleri fakat sakın havit kulaklık almayın h3 ve h7 gerçekten rezalet ürünler

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
791
İsim
Yunus Emre Uzun
hocam arkadaşım h3 aldı iade etti sizce gamepower kulaklık mı iyi rampage mi
6 sene gamepower medusa kullandım memnundum bir problem yaşatmadı ses kalitesinde vs ama ömrüni doldurdu doğal olarak o yüzden değiştirdim h7 aldım rezalet çıktı sonra anladım kablosuz olacaksa cepten para çıkacak cloud3 wireless aldım gamepower öneririm yani 👍🏼

cesayag

80+
6 sene gamepower medusa kullandım memnundum bir problem yaşatmadı ses kalitesinde vs ama ömrüni doldurdu doğal olarak o yüzden değiştirdim h7 aldım rezalet çıktı sonra anladım kablosuz olacaksa cepten para çıkacak cloud3 wireless aldım gamepower öneririm yani 👍🏼
hocam kulaklıkların mikrofonunda ışık var kapatılıyor mu onlar

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
791
İsim
Yunus Emre Uzun
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular