Neler Yeni

Öneri Kulaklık önerisi bütçe:250tl

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,023
İsim
Muhammet Kürkçü
Bütçe
250
kulak içi bir kulaklık alacağım tek önceliğim ses kalitesi. bu kulaklığı telefonda kullanacağım ses kartımın pek iyi olduğu söylenemez bu yüzden bu listedeki 20ohm ve üzeri kulaklıklardan şüpeliyim. listeye bağlı kalmayalım siz ne önerirsiniz?

Xiaomi mi hybrid pro hd2 link

Kz zsn pro link

Sony mdr xb50ap link

Sennheiser cx80s link

Kz zs4 link

Kz ate copper link

Kz es4 link

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
kulak içi bir kulaklık alacağım tek önceliğim ses kalitesi. bu kulaklığı telefonda kullanacağım ses kartımın pek iyi olduğu söylenemez bu yüzden bu listedeki 20ohm ve üzeri kulaklıklardan şüpeliyim. listeye bağlı kalmayalım siz ne önerirsiniz?

Xiaomi mi hybrid pro hd2 link

Kz zsn pro link

Sony mdr xb50ap link

Sennheiser cx80s link

Kz zs4 link

Kz ate copper link

Kz es4 link
Kz zsn pro bence burda en iyisi bu

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
ZSN PRO en iyisi.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,023
İsim
Muhammet Kürkçü
O zaman ben @KTimur hocamı soru bombardımına tutayım. Teşekürler

deAdd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
İsmet Atalay
@KTimur hocam kullandı zst pro'yu.
ben de ed 12 kullanıyorum.
şu anda da zs 3 kullanıyor sanırım @KTimur
bende kz es4 alacaktım ama araştırdım kz zsn pro daha iyiymiş şimdi bu foruma denk geldim siz diyorsunuzki kz zst pro daha iyi diyorsunuz.Hemen baktım siyah ve mor renkli var mor rengi hoşuma gitmedi siyah rengide sade kalır diye kz zsn pro almayı düşündüm . kz zsn proda mavi rengi hoşuma gitti şimdi sorum şu olacak kz zns pro alıp ışıklı mı almalıyım yoksa kz zst pro alıp siyah rengimi almalıyım ? zsn ve zst farkları nelerdir Neden zst daha iyidir?

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
bende kz es4 alacaktım ama araştırdım kz zsn pro daha iyiymiş şimdi bu foruma denk geldim siz diyorsunuzki kz zst pro daha iyi diyorsunuz.Hemen baktım siyah ve mor renkli var mor rengi hoşuma gitmedi siyah rengide sade kalır diye kz zsn pro almayı düşündüm . kz zsn proda mavi rengi hoşuma gitti şimdi sorum şu olacak kz zns pro alıp ışıklı mı almalıyım yoksa kz zst pro alıp siyah rengimi almalıyım ? zsn ve zst farkları nelerdir Neden zst daha iyidir?
@KTimur

Top Bottom