Neler Yeni

Kulaklık önerisi lütfen

JustHappy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mete şan
Cloud 3 düşünüyorum veya razer blackshark v2 x veya corsair void elite olabilir sizin'de önerebileceğiniz kulaklık varsa o önerileri'de açığım şimdi'den teşekkürler

JustHappy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mete şan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Steelseries firmasını çok sevmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cloud 3 iyi değil mi sizce cloud 3 alasım var niyeyse

fkomar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Fatih KOM
Logitech G PRO X kullanıcısıyım. Gayet güzel kulaklık. Fakat kablolu olduğu için çok sıkıntı çektim. Eğer kablolar ile aran iyi değil ise sana kablosuz kulaklık öneririm.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Yunus Emre Uzun
Cloud 3 düşünüyorum veya razer blackshark v2 x veya corsair void elite olabilir sizin'de önerebileceğiniz kulaklık varsa o önerileri'de açığım şimdi'den teşekkürler
Hocam v2 x hakkında büyük tecrübeye sahip @Sansar Salvo hocamı etiketledim görünce yardımcı olur :)

EnEES4113

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes
Bence cloud 3

JustHappy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mete şan
Bende logitech g pro x var ama 5 sene oldu kulaklık ve kulaklıktan herhangi bir ses gelmiyor sağ ve soldan'da ses gelmiyor o yüzden yeni kulaklık arıyorum bende yardımınız için teşekkür edierim

JustHappy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mete şan
Kablosuz kulaklık'ta olur veya kablou'da olur hem almış'ken iyi bir şey almak istiyorum dün logitech g pro x bozuldu 5 senelik kulaklığım'dı sağdan ve soldan ses'de gelmiyor'du malesef bozul'du ama iyi bir şey almak istiyorum almış ken yardımıcı olursanız çok sevinirim. @fkomar

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
Kablosuz kulaklık'ta olur veya kablou'da olur hem almış'ken iyi bir şey almak istiyorum dün logitech g pro x bozuldu 5 senelik kulaklığım'dı sağdan ve soldan ses'de gelmiyor'du malesef bozul'du ama iyi bir şey almak istiyorum almış ken yardımıcı olursanız çok sevinirim. @fkomar
bütçe belirtsen daha iyi olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir
Cloud 3 wireless var gayet memnunum düz modeliyle cok bi farki yok diye biliyorum alirsaniz uzulmezsiniz

Top Bottom