Neler Yeni

Kulaklık önerisi lütfen

JustHappy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mete şan
Cloud 3 düşünüyorum veya razer blackshark v2 x veya corsair void elite olabilir sizin'de önerebileceğiniz kulaklık varsa o önerileri'de açığım şimdi'den teşekkürler

JustHappy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mete şan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Steelseries firmasını çok sevmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cloud 3 iyi değil mi sizce cloud 3 alasım var niyeyse

fkomar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Fatih KOM
Logitech G PRO X kullanıcısıyım. Gayet güzel kulaklık. Fakat kablolu olduğu için çok sıkıntı çektim. Eğer kablolar ile aran iyi değil ise sana kablosuz kulaklık öneririm.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Yunus Emre Uzun
Cloud 3 düşünüyorum veya razer blackshark v2 x veya corsair void elite olabilir sizin'de önerebileceğiniz kulaklık varsa o önerileri'de açığım şimdi'den teşekkürler
Hocam v2 x hakkında büyük tecrübeye sahip @Sansar Salvo hocamı etiketledim görünce yardımcı olur :)

EnEES4113

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes
Bence cloud 3

JustHappy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mete şan
Bende logitech g pro x var ama 5 sene oldu kulaklık ve kulaklıktan herhangi bir ses gelmiyor sağ ve soldan'da ses gelmiyor o yüzden yeni kulaklık arıyorum bende yardımınız için teşekkür edierim

JustHappy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mete şan
Kablosuz kulaklık'ta olur veya kablou'da olur hem almış'ken iyi bir şey almak istiyorum dün logitech g pro x bozuldu 5 senelik kulaklığım'dı sağdan ve soldan ses'de gelmiyor'du malesef bozul'du ama iyi bir şey almak istiyorum almış ken yardımıcı olursanız çok sevinirim. @fkomar

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
Kablosuz kulaklık'ta olur veya kablou'da olur hem almış'ken iyi bir şey almak istiyorum dün logitech g pro x bozuldu 5 senelik kulaklığım'dı sağdan ve soldan ses'de gelmiyor'du malesef bozul'du ama iyi bir şey almak istiyorum almış ken yardımıcı olursanız çok sevinirim. @fkomar
bütçe belirtsen daha iyi olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir
Cloud 3 wireless var gayet memnunum düz modeliyle cok bi farki yok diye biliyorum alirsaniz uzulmezsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,074,230
Üyeler
170,695
Son üye
jo91
Top Bottom