Yazılımı varmı kulaklığınRampage Drop plus'a bakabilirsiniz
Peki sence şuan direkt alayımmı yoksa düşermi akakçeden baktım ocaktan şubata geçince fırlamış düşmesi muhtemel olabilirVar diye biliyorum yoksa kusuruma bakmayınız
Dostum bu ülkede fiyatı artan bir şeyin tekrar düştüğü görülmemiş bişeydir. Eğer durumun gerçekten çok sıkışık değilse yani 20-30 lira indirim için bekliyorsan bekleme derim. Çünkü ülkede fiyatların her an daha fazla yükselmesi kuvvetle muhtemel.Peki sence şuan direkt alayımmı yoksa düşermi akakçeden baktım ocaktan şubata geçince fırlamış düşmesi muhtemel olabilir
varYazılımı varmı kulaklığın
tamam reis teşekkürlerDostum bu ülkede fiyatı artan bir şeyin tekrar düştüğü görülmemiş bişeydir. Eğer durumun gerçekten çok sıkışık değilse yani 20-30 lira indirim için bekliyorsan bekleme derim. Çünkü ülkede fiyatların her an daha fazla yükselmesi kuvvetle muhtemel.
Mesaj otomatik birleştirildi:
var
Hocam o kulaklığada baktım da benim son kullandığım kulaklık jak problemi yarattı ve kasanın jak girişinde problem olabilir ve beni illallah ettirdi jak uğraşmaktan iyidir usb li alıcam o yüzdenDostum aynı bütçede ben de bir kaç gündür arıyorum hs50 pro da karar kıldım yarın siparişi vericem bu akşam hepsiburada'da indirime girdi 40 50 TL kadar oradan sipariş vericem sen de bu kulaklığı düşünüyorsan hepsiburada ya bir bak.
Kulaklığı cuma günü sipariş vermiştim. Şuan elime geçti. İlk izlenim olarak tam bir fiyat performans diyebilirim. Ses kalitesi ve mikrofonu mükemmel. Bütçen varsa bekleme derim.tamam reis teşekkürler