Samuray Penguen
80+
- Reaksiyon skoru
- 110
- Bütçe
- 800
Arada çok fark yoksa bluetooth tercihimdir bluetooth olursa 1000 TL'ye çıkarım .
Ne amaç ile kullanacaksiniz oyun müzikArada çok fark yoksa bluetooth tercihimdir bluetooth olursa 1000 TL'ye çıkarım .
OyunNe amaç ile kullanacaksiniz oyun müzik
Oyun için bluetooth önerilmez, önermem. Mobil için mi istiyorsunuz?
Arada çok fark yoksa bluetooth tercihimdir bluetooth olursa 1000 TL'ye çıkarım .
hyper x mi void elite mi ?Kablosuz olarak bunlara bakabilirsin
![]()
HyperX Cloud Alpha S 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud Alpha S 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud Alpha S 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.841,94 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 CA-9011201-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 CA-9011201-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 CA-9011201-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah özelliklerini incele, 3.499,04...www.akakce.com
![]()
Corsair HS70 PRO Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS70 PRO Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS70 PRO Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 9.603,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam bizim bir arkadaş Jbl 500BT kullanıyordu mouse'den click sesi geldikten 1 saniye sonra silah sesi geliyor demişti arkadaşım sakın öyle bir hata yapmayın ki bluetooth ses kalitesi kablolu veya usb dongle'li modellere göre çok daha düşüktür.
Ben HyperX Cloud Alpha kullaniyorum memnunum icinden hem yaz hem kiş için pedleride cikiyor iş görür üzmez void kullanmadim ama oda iyi bir kulaklik.hyper x mi void elite mi ?