Neler Yeni

Kulaklık Pedlerinin Fiyat Fark Etmeksizin Soyulması ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Furkan Orbay
İlk aldığım kulaklığım 3 yıl önce 70 TL'ye TURBOX markalı mikrofonlu kulaklık idi. Kulaklığı aldıktan uzun bir süre sonra pedleri yavaş yavaş soyulmaya başladı,küçük yırtıklardan sonra devamı geldi ve kulaklık işlevini yitirmesede savaştan çıkmışa döndü.
İLK KULAKLIĞIM
1627414143701.png

Şimdi ise düşük sekment kulaklık yerine orta sekmentli 300 TL'lik 5 ay önce aldığım Rampage Pulsar 7.1 kulaklığım yavaş yavaş soyulmaya başladı ve eminim buda eskisi gibi olucak
1627414304238.png

Yani sormak istediğim arkadaşlar bu kulaklık pedlerinin ömrünü uzatmak mümkün mü sorun benden mi kaynaklı sizde de bu sorunlar var mı ?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
İlk aldığım kulaklığım 3 yıl önce 70 TL'ye TURBOX markalı mikrofonlu kulaklık idi. Kulaklığı aldıktan uzun bir süre sonra pedleri yavaş yavaş soyulmaya başladı,küçük yırtıklardan sonra devamı geldi ve kulaklık işlevini yitirmesede savaştan çıkmışa döndü.
İLK KULAKLIĞIM
Alıntıyı görüntüle

Şimdi ise düşük sekment kulaklık yerine orta sekmentli 300 TL'lik 5 ay önce aldığım Rampage Pulsar 7.1 kulaklığım yavaş yavaş soyulmaya başladı ve eminim buda eskisi gibi olucak
Alıntıyı görüntüle

Yani sormak istediğim arkadaşlar bu kulaklık pedlerinin ömrünü uzatmak mümkün mü sorun benden mi kaynaklı sizde de bu sorunlar var mı ?
Kişiden kişiye ve kullanıma göre değişiyor ömürleri. Eğer çok uzun süre çıkartmadan kullanırsan (özellikle sıcak havalarda) daha çabuk yırtılır. Yine aynı şekilde çok terliyorsan ya da hiç çıkarmıyorsan yine ömrü kısalır. Bunu engellemek için bu tür kulaklıkları sadece oyun oynarken kullanmak daha doğru olacaktır.

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142
Rampage Pulsar bendede var 1 yıldır kullanıyorum pedlerde hiçbirşey yok?

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ömer
kulaklığı deterjanla çok silme fazla nemli tutma suni deri çok hassastır hemen soyulur ama onunda kalitelisi var onu bulup almak lazım (kumaş sektöründe çalışıyorum)

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Daha yüksek fiyatlı bir şey de alsan da malzeme kalitesi düşükse soyulur elbet. Yaklaşık bir yıldır Tronsmart Sono kullanıyorum. Neredeyse 12 saat PC başındayım işimden dolayı hala ilk günkü gibi kulaklık.

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
Markaya mail atarak yeni bir kulaklık padi isteyebilirsin mesela ben gamepower medusa kullanıyorum 1 yıl sonra padlerim eskimişti ve firmaya mail atınca yenisini göndermişlerdi

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
İLK KULAKLIĞIM
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Segmentler Türkiye fiyatına göre belirlenmez. Orta segment dediğiniz modele yurt dışında giriş segment bile demiyorlar maalesef. Adamlar ağızlarını HyperX Cloud II ve Cooler Master MH752'den açıyorlar. Burada ise malzeme kalitesi olarak iyi olmayan modeller tercih etmek zorunda kalınıyor, sizinle alakalı bir sorun değil. Temiz de kullansanız bu sorunu yaşarsınız. Düşük fiyat segmentinde deri veya deri kaplama pedleri tercih etmeyin, kumaş tercih edin.

Top Bottom