Kafa Yapısı Diye bir şey Var Olabilir Hocam !
Bu markayı hiç bilmiyorum hocam kablosuz olarak ne önerirsiniz ben şunu bulmuştum ama ne kadar iyi bilmiyorumKablolu Alırsan Tavsiye Ederim .
Beyerdynamic MMX 100 Gaming Headset - Siyah
Beyerdynamic MMX 100 Gaming Headset - Siyah Ürün Açıklaması MMX 100, bir denetleyiciye veya ses kartına bağlanan bir analog oyun kulaklığıdır. Stüdyo kalitesinde birinci sınıf ses söz konusu olduğunda, beyerdynamic sürücü sistemleri Meta Pick'tir. Bu aynı zamanda MMX 100'ün yüksek çözünürlüklü...shop.connectgame.com.tr
Bu markayı hiç bilmiyorum hocam kablosuz olarak ne önerirsiniz ben şunu bulmuştum ama ne kadar iyi bilmiyorum
STEELSERIES Arctis Nova 4P Kablosuz Oyuncu Kulak Üstü Kulaklık Siyah
Arctis Nova 4P Kablosuz Oyuncu Kulak Üstü Kulaklık Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
Hocam şimdi marka takıntım olduğunu düşünmeyin fakat klavye steelseries tercih ettiğim için kulaklığı da steelseries almayı düşünüyorum attığım model kötü mü acabaBunlara Bakabilirsin .
Logitech G535 Lightspeed Siyah Kablosuz Gaming Kulaklık – 981-000972
Ultra hızlı LIGHTSPEED kablosuz performansının keyfini çıkarın. Uzun oyun seansları için kablosuz ve tam konfor içinde oynayın.www.gaming.gen.tr
Logitech G435 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Siyah Kulaklığı (981-001053) | Teknobiyotik
Logitech G435 Lightspeed Kablosuz Gaming Kulaklıkwww.teknobiyotik.com
Bütçeyi Düşük Tutmak İstiyorsan Corsair Yeterli Hocam
CORSAIR HS55 Surround USB Dolby Audio 7.1 Siyah Kablosuz Gaming Kulaklık (CA-9011280-EU)
Kablosuz olarak yüksek kaliteli sesin, 15 metreye kadar menzilin, ayrıca mobil cihazlar için Bluetooth ® desteğinin ve daha fazlasının keyfini çıkarın.www.gaming.gen.tr
Marka Olarak Kötü Değil Ama Steel Series Kaliteli Birşeyini Alacaksan Paraya Kıyman Lazım Bence Corsair Al Geç Hocam .Hocam şimdi marka takıntım olduğunu düşünmeyin fakat klavye steelseries tercih ettiğim için kulaklığı da steelseries almayı düşünüyorum attığım model kötü mü acaba
aynısı tr de de varHocam yurtdışı istemiyorum şahsen türkiyeden almak istiyorum başka öneriniz var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunlar oyun için uygun mu pc de