Kulaklık sesi yükseltme öneri

unkn4wn

80+
Reaksiyon skoru
37
merhaba kulaklığım biraz dandik cs de vs sesi max kullanmama rağmen az geliyor . oyun içi sesleri arttırabileceğim düzgün bi program yada windows komutu falan varmı (denetim masaından basları falan ayarladım ama hala yetersiz ses seviyesi benim için)

merhaba kulaklığım biraz dandik cs de vs sesi max kullanmama rağmen az geliyor . oyun içi sesleri arttırabileceğim düzgün bi program yada windows komutu falan varmı (denetim masaından basları falan ayarladım ama hala yetersiz ses seviyesi benim için)
Kulaklık veya hoparlör alabilirmisin

DOLBY ATMOS

Kulaklığınız usb ile bağlantı sağlıyorsa windows ses ayarlarından gürültü dengelemeyi açabilirsiniz.

steelseries GG indir istersen sadece ses arttırma var istersen ekolayzer ayarıda var

Verdiğim programı bilgisayarınıza kurun sesin yükseldiğini farkedeceksiniz. Program ses yükseltme programıdır. Kolay gelsin.
indirmelinki : https://pixeldrain.com/u/qrrkRycS
Kurulum için indirdiğiniz dosyanın üzerine sağtıklayacak "yönetici olarak çalıştır" seçeneği ile kurulumu başlatın. Sessiz katılımsız kurulumdur kendi çalışmamdır. Saygılarımla.

Geri