Neler Yeni

Kulaklık Sorusu

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Arda Büyüköz
Arkadaşlar sistem aldığımda bütçe sıkıntı olduğu için kulaklığa para kalmıyor gibi elimde kablosuz Sony WH-CH500 kulaklığı var bu kulaklık ile oyun oynasam belli süre sonra bütçe olduğunda kablolu bir kulaklık mi alsam düşünceniz nedir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Umut Talip
Bence idare edersin para viriktirip sağlam kulaklık alırsın sonra

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
Şu an Phillips Bass+ SHB3075BL ile CS:GO'yu rahat oynuyorum. O kulaklık ile çok daha iyi oynanır. Oyuncu kulaklıklarından daha kaliteli bir ürün elindeki. Bluetooth yüzünden geçikme olmuyor neredeyse.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,043
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Kulaklık Bluetooth ile bağlandığı için ayrıca bir bluetooh adaptör alman gerekir.
Onun dışında kulaklığın sesleri gecikmeli olarak vermediğinden emin olman yeterli olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Arda Büyüköz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence idare edersin para viriktirip sağlam kulaklık alırsın sonra
Teşekkür ederim peki beni idare edecek sıkıntı yaratmayacak Max 300tl ye kulaklık önerin ne olur ürün linki de olursa iyi olur :)

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S
Arkadaşlar sistem aldığımda bütçe sıkıntı olduğu için kulaklığa para kalmıyor gibi elimde kablosuz Sony WH-CH500 kulaklığı var bu kulaklık ile oyun oynasam belli süre sonra bütçe olduğunda kablolu bir kulaklık mi alsam düşünceniz nedir ?
İdare edersin sonra alabilirsin aynı olayı bende yapmıştım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Arda Büyüköz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu an Phillips Bass+ SHB3075BL ile CS:GO'yu rahat oynuyorum. O kulaklık ile çok daha iyi oynanır. Oyuncu kulaklıklarından daha kaliteli bir ürün elindeki. Bluetooth yüzünden geçikme olmuyor neredeyse.
Ben mobilde pubg de bazen 0.5-1 saniye gecikme hisseder gibi oluyorum da o yüzden merak ettiydim teşekkür ederim :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Umut Talip
Ben şu an rampage in miracle x2 kulaklığını kullanıyorum 130 tl ye almıştım gayet de iş gören bir kulaklık

easy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
can
Sorun olmaz dostum çok sıkı oyuncu değilsen idare eder

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Batuhan Özdemir
eğer profesyonel bi oyuncu değilsen kendini zorlama alıcam diye sonuçta kulaklık

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Şükrü Güleç
Bence biraz idare et sonra rampage Drop adında bir kulaklık var 250 TL istersen ona bı bakabilirsin bence fiyatına göre harika bir kulaklık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,939
Üyeler
164,935
Son üye
seriano
Top Bottom