Kayser-i Rûm
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 364
Merhabalar, iyi forumlar. Bütçem 1000TL'ye kadar. RGB'siz, sade, güzel bir kulaklık standı istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Güzele benziyor. Peki bu saydığınız özellikleri barındıran bir stand var mı?usb çoklayıcı, ses kartı, kablosuz şarj vs şart değilse o kadar bütçe ayırmaya gerek yok https://www.trendyol.com/xrades/kul...cu-p-36991569?boutiqueId=61&merchantId=121110
özellikle kablosuz kulaklıklarla şık duruyor
bütçeyi aşıyor ama corsair st100 var içindeki ses kartı nasıldır hiç bilgim yok sadece çıktığı zaman görmüştümGüzele benziyor. Peki bu saydığınız özellikleri barındıran bir stand var mı?
2.5K şuan pek pahalı geldi. Sadece USB çoklayıcısı olan bir stand biliyor musunuz peki?bütçeyi aşıyor ama corsair st100 var içindeki ses kartı nasıldır hiç bilgim yok sadece çıktığı zaman görmüştüm
rgbleri kapatılıyordur büyük ihtimal rampageninkiler dediğiniz bütçede2.5K şuan pek pahalı geldi. Sadece USB çoklayıcısı olan bir stand biliyor musunuz peki?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bunun RGB'siz hali var mı?
Çok ince hiç sağlam güvencesi vermiyorMerhabalar, Böyle çizim yaptım ve üretimini yapmayı düşünüyorum. Siz olsanız alır mıydınız?
Alt tabla kısmı 100x100 mm olacak ve hafiften bir ağırlığı olacağı için sorun olmayacaktır. Yukarı çıkan parça (boru) içi boş olmayacak.Çok ince hiç sağlam güvencesi vermiyor
Alınabilir. Şuan oda topluyorum yani her şeyi meşe ve ceviz tarzı temalı şeyler yapmaya çalışıyorum.Alt tabla kısmı 100x100 mm olacak ve hafiften bir ağırlığı olacağı için sorun olmayacaktır. Yukarı çıkan parça (boru) içi boş olmayacak.
Bu sade ve güzele benziyor.