Neler Yeni

Yardım KULAKLIK TAKMAMA RAĞMEN OYUN SESİNİ VERİYOR

cagriunveren

80+ Bronze
Dostlar selamlar,
Corsair HS50 Pro kulaklık kullanmaktayım. Discord'dan arkadaşlarla oyun oynarken kulaklık takmama rağmen oyun sesi tüm arkadaşlarıma gidiyor. Bunun çözümü var mı?
Kısacası kulaklık takmama rağmen masaüstü sesi diğer platformlara iletiliyor.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Dostlar selamlar,
Corsair HS50 Pro kulaklık kullanmaktayım. Discord'dan arkadaşlarla oyun oynarken kulaklık takmama rağmen oyun sesi tüm arkadaşlarıma gidiyor. Bunun çözümü var mı?
Kısacası kulaklık takmama rağmen masaüstü sesi diğer platformlara iletiliyor.
Aynı sorunu başka kulaklıklarda da yaşayanlar var, ben de dahil. Bunu sebebi kulaklığınızın dışarıya çok ses vermesi, o sesi de mikrofona iletmesi. Realtek üzerinden AEC özelliğini açmayı deneyebilirsiniz. Bazılarında bu işe yarar, bazılarında ise - benim gibi - işe yaramaz. Siz yine de deneyin. Şunu da belirteyim, özelliği açtıktan sonra maalesef mikrofon kalitesi birazcık düşüyor.

cagriunveren

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorunu başka kulaklıklarda da yaşayanlar var, ben de dahil. Bunu sebebi kulaklığınızın dışarıya çok ses vermesi, o sesi de mikrofona iletmesi. Realtek üzerinden AEC özelliğini açmayı deneyebilirsiniz. Bazılarında bu işe yarar, bazılarında ise - benim gibi - işe yaramaz. Siz yine de deneyin. Şunu da belirteyim, özelliği açtıktan sonra maalesef mikrofon kalitesi birazcık düşüyor.
AEC özelliği nasıl açılıyor hocam

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
AEC özelliği nasıl açılıyor hocam
Realtek kuruluysa - ki kurulu olması lazım - uygulamaya girip Mikrofon kısmına gelin. Mikrofonunuz için çeşitli ayarlar çıkacak. O ayarların biri "AEC" özelliği olacaktır. Onu aktif edin.

cagriunveren

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Realtek kuruluysa - ki kurulu olması lazım - uygulamaya girip Mikrofon kısmına gelin. Mikrofonunuz için çeşitli ayarlar çıkacak. O ayarların biri "AEC" özelliği olacaktır. Onu aktif edin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bahsettiğiniz şey bu mu hocam?

Ekler

• hee.png
    hee.png
    113.2 KB · Hit: 21

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru