Öneri Kulaklık Tavsiye 300TL

Ben tablet için 3.5 mm girişli olan oyuncu kulaklığı arıyorum 200 -300 tl fiyat bandında rampage comfort usb girişli tabletten kullanamaz ne almalıyım .

Ben tablet için 3.5 mm girişli olan oyuncu kulaklığı arıyorum 200 -300 TL fiyat bandında rampage comfort usb girişli tabletten kullanamaz ne almalıyım .
keşke konu açsaydın şimdi konu dağılacak ya

Rampage dışı ne olabilir sizce arkadaşım gp medusayada baktı biraz hangisi daha iyidir
Aman aman. Medusa sakın almayın, 2 yıl kullandım. Önceden 130 TL idi, alınırdı ama bu fiyata alınmaz. Bu fiyatta benim de önerim Comfort olur.

Aman aman. Medusa sakın almayın, 2 yıl kullandım. Önceden 130 TL idi, alınırdı ama bu fiyata alınmaz. Bu fiyatta benim de önerim Comfort olur.
Peki medusa ile comfort arasındaki fark nedir hocam

Peki medusa ile comfort arasındaki fark nedir hocam
Medusa direkt daha alt seviye hocam. Dediğim gibi eskiden 130 TL idi ama Comfort hep bu civardaydı. Medusa hiç rahat değil, kalitesiz, dayanıksız, çok terletiyor, aşırı büyük, pedleri soyuluyor. Mikrofonu çok kolay temassızlıktan gidiyor. Kesinlikle önermiyorum.

Arkadaşım James Donkey falan nasıl diye sormuştu alınır mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkım James Donkey modellerine bakıyor sizce onlar nasıl
kötü.BEnde gamepower mihawk var.Klavyelerinde cok sikayet var ama kulaklık efsane.Titresim özelligi bile var

Geri