Neler Yeni

Kulaklık Tavsiyesi Arkadaşlar bir el atarsanız :)

Bütçe
450
Merhaba arkadaşlar,

Sizden oyuncu kulaklığı tavsiyesi isteyecektim. Malum indirimler de geliyor. Özellikle black friday indirimini bekliyordum. Şuan Steelseries siberia 200 kulaklığını kullanıyorum ama 6 sene oldu üst pedi artık kullanılmaz hale geldi gibi. Yeni alasım var ama 7.1 surround al diyen var alma diyen var fikilerinizi alacaktım ? Birde almama gerek var mı yoksa benim kulaklıgım sizce yeterli mi param cebimde de kalabilir. Alırsam eğer geniş kulaklık almak istiyorum (pad anlamında). Gözlük kullandığım için bir süre sonra kemikli gözlük kulağımı acıtıyor. Kullanan bilir :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steelseries Arctis 3 2019 7.1 edition koşturuyorum bu arada bunu yazarken ama dediğim gibi sizin yorumlarınız benim için önemli alma aynısı derseniz kulak vereceğim :)

Juiclair0

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar,

Sizden oyuncu kulaklığı tavsiyesi isteyecektim. Malum indirimler de geliyor. Özellikle black friday indirimini bekliyordum. Şuan Steelseries siberia 200 kulaklığını kullanıyorum ama 6 sene oldu üst pedi artık kullanılmaz hale geldi gibi. Yeni alasım var ama 7.1 surround al diyen var alma diyen var fikilerinizi alacaktım ? Birde almama gerek var mı yoksa benim kulaklıgım sizce yeterli mi param cebimde de kalabilir. Alırsam eğer geniş kulaklık almak istiyorum (pad anlamında). Gözlük kullandığım için bir süre sonra kemikli gözlük kulağımı acıtıyor. Kullanan bilir :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steelseries Arctis 3 2019 7.1 edition koşturuyorum bu arada bunu yazarken ama dediğim gibi sizin yorumlarınız benim için önemli alma aynısı derseniz kulak vereceğim :)
arctis 3 450 tl mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi
yok mu hiç anyalan kulaklık piyasasından acep :) +rep

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
Ahmet Aydın

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
Jamesdonkey 712 aldım beğenmedim dip seste mevcuttu. Rahatta edemedim.
Gamepower mei söyledim kulaklığın sol tarafı bozuktu pekte rahat değildi.
Gamepower Ranger aldım çok memnunum. Kafamda neredeyse hissetmiyorum bile. Kulakları harika kavrıyor. Ses ve mikrofon kaliteside oldukça iyi. Dip seste yok. Uğraştığıma değdi diyebilirim.

Wabien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Can İbar
Artics 1 aldım memnunum tavsiye ederim

Jamesdonkey 712 aldım beğenmedim dip seste mevcuttu. Rahatta edemedim.
Gamepower mei söyledim kulaklığın sol tarafı bozuktu pekte rahat değildi.
Gamepower Ranger aldım çok memnunum. Kafamda neredeyse hissetmiyorum bile. Kulakları harika kavrıyor. Ses ve mikrofon kaliteside oldukça iyi. Dip seste yok. Uğraştığıma değdi diyebilirim.
Sence değer mi Kulaklığı değiştirmeye ? Steelseries Siberia 200 kullanıyorum şuan. Onun ses kalitesine alıştım. Ondan somrak istedim

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
Sence değer mi Kulaklığı değiştirmeye ? Steelseries Siberia 200 kullanıyorum şuan. Onun ses kalitesine alıştım. Ondan somrak istedim
Rangera geçeceksen değer. Orta kalite bir şeye geçeceksen bence değmez. Ranger cidden pambık gibi. Kafamda hissetmiyorum bile. Aşırı keyif verdi bana. Ondan önce 2 kulaklıkta sorun yaşadım iade vs. hepsiyle uğraştım ama hepsine değdi

Juiclair0

80+ Silver
Ne zamandır kullanıyorsun ?
James Donkey 711 kullandım ardından arctis 1 kullandım klavyem ve mousem steelseries olduğu için değiştirdim yoksa james kulaklıktanda memnundum arctis 1 steelseries GG yazılımında destek mevcut değil ancak gayet başarılı sıkıntısız ve tatmin edebilecek seviyede bir kulaklık. Mikrofon kalitesi zaten anlatılmaz pürüzsüz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,372
Üyeler
164,826
Son üye
ssdyardim
Top Bottom