O fiyata ancak a101e gelen oyuncu kulaklığını alırsın 50 tl filandı.30-50 TL bandında kulaklık önerisi
(kulaküstü kulaklık)
30-50 TL bandında kulaklık önerisi
(kulaküstü kulaklık)
88 tl ye en ucuz https://www.trendyol.com/snopy/rampage-sn-r9-oyuncu-siyah-kirmizi-mikrofonlu-kulaklik-p-205282630-50TL ye gaming kulaklık buluyorsanız atın bende alayım.
Bunu eskiden 30 TL ye almıştım galiba.
Gamepower magnus geri mi gelmiş.Rampage Sn-r9 X-sense Siyah/kırmızı Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Sn-r9 X-sense Siyah/kırmızı Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
GamePower Magnus V2 Siyah 3.5mm RGB Oyuncu Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gamepower Magnus V2 Siyah 3.5mm Rgb Oyuncu Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
En ucuz adam akıllı bunlardır hocam dediğiniz fiyatada bulursunuz ama çok dayanmaz 55 e kulaklık aldım 5 saat cs oynadım kafamdan çıkartım bir baktım ortadan iki ye ayrıldıRampage Sn-R7 Mesh Gaming Mikrofonlu Kulaklık Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Rampage Sn-R7 Mesh Gaming Mikrofonlu Kulaklık Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ama ne kadar eskiden bence 3-4 yıl öncedirBunu eskiden 30 TL ye almıştım galiba.
Bir aralar o kulaklığı almak için herşeyi yapıyordumGamepower magnus geri mi gelmiş.